Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus ii1006, Fyrrekrat 6, Søndervig

I et mindre sommerhusområde på fjordsiden ligger dette lyse og hyggeligt indrettede træhus. Sommerhuset har en hyggelig udestue hvorfra I har et fantastisk panoramablik over engene og fjorden i baggrunden. Der er plads til en mindre familie på op til 5 personer og 2 hunde. For de små iblandt jer er der et gyngestativ og en sandkasse. Cykler, surfboards, fiskeudstyr og hvad man ellers har med af nødvendigt udstyr er der plads til, at man kan opbevare i skuret. Det samme med bilen, som kan stå i tørvejr under carporten.

Hyggelig indretning med brændeovn og udestue

Træhuset på Fyrrekrat 6 i Søndervig er hyggeligt og praktisk indrettet. Den åbne indretning forbinder alle opholdsrum med hinanden, så I har mulighed for at lave noget hver for sig, uden at være alt for langt væk fra hinanden.
En brændeovn må naturligvis ikke mangle på sådan en sommerhusferie. Der er intet bedre end at smide benene oppe efter i lang dag i den friske havluft og nyde træets knitren i baggrunden.

Udendørssæsonen forlænges af husets udestue, der kan bruges året rundt. Herfra har I en fantastisk panoramaudsigt over de tilstødende marker og enge, med fjorden i baggrund. Her kan I rigtig drømme jer væk og få lov til at kigge ud så langt øjet rækker.

Træterrasse og ekstra træplateau – gyngestativ og sandkasse til de mindste

Den 2000 kvadratmeter store grund er omkranset af træer på begge sider. På de solrige dage er den sydvendte træterrassen det eneste rigtige sted at være. Den byder på forskellige kroge og gode steder at sidde eller ligge og nyde vejret. Det ekstra træplateau i haven skaber kun flere muligheder for at finde et læ fyldt sted at tænde op i grillen om aftenen og lade op til endnu en god dag i den vestjyske natur.

Søndervig og Vesterhavet indenfor 10min på cykel

Den populære badeby Søndervig ligger mindre en 2 kilometer væk fra huset. Byen byder på forskellige butikker, restauranter, seværdigheder og aktiviteter. Stranden er, også her i Søndervig, meget populær. Især om sommeren, hvor livredderne giver gæsterne en ekstra tryghed.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,000 m²  
Sovepladser: 5  
Indkøb: 1200 m  
Boligareal: 101 m²
Byggeår: 1971
Strand: 1200 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer ii1006 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer ii1006 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022