Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus EE1072, Tingodden 355, Årgab

Tæt på det fascinerende Vesterhav og det vilde klitlandskab ligger dette dejlige sommerhus på en naturgrund i Årgab, lige syd for Hvide Sande. Feriehuset er til 6 personer, og her må familiens hund gerne komme med på ferie. Perfekt til familieferie. Har I teenagere med, vil de måske især sætte pris på det fine separate anneks, hvor der er soveplads til 2 personer, samt et ekstra badeværelse med bruser. Derudover byder sommerhuset også på airhockey og bordfodbold i aktivitetsrummet. På terrassen er der et vildmarksbad, så I kan nyde en afslappende stund i den friske havluft.

Nyd den hyggelige indretning med brændeovn

Feriehuset er renoveret i 2020 med bl.a. nyt køkken og bad, som har gulvvarme, samt nye praktiske trægulve, så feriehuset nu overalt fremstår lyst og lækkert.

Samlingspunktet og feriehusets hjerte er det lyse opholdsrum med køkkenafdeling, spiseplads og stue. Her er plads til alle og gode rammer for masser af samvær. Uanset om du står for madlavningen i det praktiske og veludstyrede køkken, eller om du slapper af med en god bog i sofaen foran den knitrende ild i brændeovnen, er du en del af fællesskabet.

Plads til 6 personer, med anneks og 2 badeværelser

I alt 6 personer er der plads til i dette fine sommerhus på Tingodden 355. I finder 2 soverum i hovedhuset og det sidste i det hyggelige anneks, som vil være ideelt til bedsteforældre – eller de store børn, som gerne vil have lidt privatliv.

Her finder I, ud over et af sommerhusets 3 soverum, også et praktisk badeværelse med alt, hvad I har brug for, samt en praktisk vaskemaskine og tørretumbler, hvilket måske især er praktisk for småbørnsfamilier.

En varmepumpe i feriehuset er med til at holde energiforbruget på et lavt niveau.

Som et ekstra plus er der et aktvitetsrum med airhockey og bordfodbold, hvor I kan afholde spændende turneringer i løbet af jeres ferie.

Gode terrasser med lækroge samt vildmarksbad og 200 meter til stranden

Nyd ferielivet fra de skønne terrasser med gode hygge- og lækroge hele vejen rundt om sommerhuset. Drik morgenkaffen på den østvendte terrasse, mens I ser solen stå op over Ringkøbing Fjord. På terrassen finder I også et vildmarksbad, som indbyder til afslapning og velvære på ferien.

På den skønne naturgrund er der et legetårn med rutsjebane og gynge, som er et hit blandt familiens yngste. Desuden er grunden indhegnet, så hunden kan gå frit.

Tilbring eftermiddagen i liggestolene på den sydvendte terrasse og lav senere en lækker grill-middag – og nyd den, mens I ser solen gå ned over klitterne og lytter til Vesterhavets blide brusen.

I kan også vælge at gå de kun 200 meter til stranden og nyde solnedgangen, siddende i sandet ved vandkanten eller fra toppen af en klit. Det er velvære og total afslapning, og ikke mindst en perfekt afslutning på en dejlig feriedag.

Årgab – det vestjyske surfer paradise

I Årgabs ferieområde, lige syd for Hvide Sande, finder I på fjordsiden surfskole og det perfekte surfområde på fjorden. Her kan I kite- og windsurfe, stand up paddle og meget mere. Vil I prøve surfbrættet på Vesterhavets bølger, finder I også her et perfekt spot til dette.

I den nordlige del af Hvide Sande kan I teste jeres færdigheder på vandski på den evigt populære kabelbane.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,478 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 2000 m  
Boligareal: 85 m²
Byggeår: 1984
Strand: 200 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer EE1072 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer EE1072 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022