Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus JJ1019, Sortebærdalen 25, Houvig

Dette flotte sommerhus rummer plads til 8 gæster og er i den grad indrettet med kærlighed og sans for detaljen. Ud over et indbydende indre får I her et lækkert udendørsareal med flere terrasser, gode havemøbler og ikke mindst jeres helt egen saunahytte. Stranden ligger kun 350 meter væk, og få minutters kørsel bringer jer ind til Søndervigs hyggelige centrum. Hund er tilladt.

Renoveret i 2020 – velafstemt og charmerende indretning med brændeovn

Sommerhuset på Sortebærdalen 25 har i 2020 gennemgået en omfattende renovering, som har resulteret i en velafstemt kombination af klassiske sommerhustræk som brændeovn og bjælker og moderne, nordisk stil. Alt i alt får I her en charmerende atmosfære med hyggen i centrum.

Køkken, spiseafdeling og stue ligger i forlængelse af hinanden og skaber til sammen et åbent opholdsrum, hvor I alle kan samles til de afslappende feriestunder – med lækre feriemiddage og hyggelige aftener med kortspil og planlægning af næste dags udflugter.

Indbydende terrasser med gode havemøbler, gasgrill, saunahytte og vildmarksbad

Feriehusets terrasser indbyder bestemt til at rykke udenfor i det gode vejr og nyde den friske havluft. Her er sørget for gode havemøbler, loungesæt og en praktisk gasgrill, så I hurtigt kan tænde op og tilberede maden på grillen.

Fra den store terrasse er der desuden adgang til saunaen, som findes i en separat saunahytte. Den giver rig mulighed for at lidt ekstra selvforkælelse på ferien, og i varmen kan I tanke nye kræfter – måske efter en badetur i havet eller en forfriskende gåtur langs vandkanten?

Kun 350 meter til Houvigs strand og få minutters kørsel til Søndervigs ferieby

Det brusende Vesterhav ligger kun 350 meter fra ferieadressen, og via det snoede stisystem gennem klitlandskabet kommer I hurtigt ned til vandet. Den kilometerlange sandstrand er en oplevelse for alle aldre, og også hunden vil elske at gå på opdagelse eller dyppe poterne i vandkanten.

Houvig er et skønt ferieområde med masser at udforske. Fra Houvig Strand kan I se nærmere på et stykke spændende danmarkshistorie i form af de efterladte bunkere, som ligger langs kysten. Få minutters kørsel bringer jer til feriebyen Søndervig, som har alt fra butikker og indkøb til spisesteder og diverse aktivitetsmuligheder.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 2,261 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 1000 m  
Boligareal: 120 m²
Byggeår: 1980
Strand: 350 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer JJ1019 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer JJ1019 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022