Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus DD1087, Havbjergevej 10A, Haurvig

Trænger I til et afbræk fra hverdagen, så tag på en afslappende getaway i dette firestjernede sommerhus i Haurvig, der har plads til 6 personer og 1 hund. Tænd op i brændeovnen, læn jer tilbage og nyd ferien, eller smut en tur i saunaen og forkæl jer selv med ekstra afslapning. Hele den stråtækte herlighed ligger kun 125 meter fra Vesterhavet.

En afslappende ferie i moderne omgivelser med sauna og brændeovn

Sommerhusets opholdsrum, hvor køkken, spisestue og stue forenes i ét, vil være samlingsstedet for familien under jeres ferie i sommerhuset på Havbjergevej 10A. Sæt jer til rette i de lækre møbler i stuen, hvor de store vinduer ikke bare lukker masser af lys ind, men også giver jer en skøn udsigt til klitlandskabet, der omgiver sommerhuset.

Træhuset med stråtag er renoveret i 2020 og har et gennemgående moderne udtryk. Tre værelser er at finde i sommerhuset samt badeværelse med gulvvarme. Trænger I til at slappe af, eller vil I forkæle jer selv lidt ekstra på ferien, kan I hoppe en tur i den skønne sauna, hvor I hurtigt kan tanke ny energi til endnu en dejlig feriedag.

En energivenlig varmepumpe varmer sommerhuset op, men I kan også tænde op i brændeovnen i opholdsrummet, der både varmer og er med til at sætte gang i den hyggelige feriestemning.

To terrasser og kun 125 meter til Vesterhavet

Sommerhuset har hele to afskærmede terrasser, en på sydsiden og en på vestsiden. Find havemøblerne og liggestolene frem, og nyd solen på den sydvendte terrasse i dagtimerne. Om aftenen kan I samles på den vestvendte terrasse, hvor I kan tænde op i grillen og spise en lækker middag, mens I ser solen gå ned bag klitterne.

Med kun 125 meter til stranden kan I fra sommerhusets terrasse høre lyden af brændingen, og det tager kun få minutter til fods at nå fra sommerhuset til Vesterhavet. Vær frisk og tag en dukkert i vandet, eller gå en afslappende tur på stranden i den friske havluft.

Naturskønne oplevelser i Haurvig

Haurvig er beliggende på Holmsland Klit, og her er der en masse fantastisk natur med smukke strande og høje klitter, som I bør opleve under jeres ferie. I kan udforske området til fods eller på cykel på de mange stier, der er i området, hvor I kan være heldige at se hjorte, harer og andre dyr.

Fra Haurvig er der heller ikke mere end nogle kilometer til Hvide Sande – en fantastisk hyggelig, lille havneby med en helt speciel atmosfære og oplevelser for både store og små.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,000 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 7000 m  
Boligareal: 75 m²
Byggeår: 1986
Strand: 125 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer DD1087 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer DD1087 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022