Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus ii1035, Lodbergsvej 38B, Søndervig

Sætter I pris på en alsidig og aktiv ferie, hvor alt, I har brug for, ligger få minutters gang fra jeres feriematrikel? Så er denne moderne ferielejlighed i Søndervig bestemt værd at se nærmere på. Her får I nemlig en fantastisk beliggenhed kun 300 meter fra Vesterhavet og 450 meter fra centrum! Ferielejligheden rummer plads til 4 personer, og op til 3 hunde er tilladt.

Aktiv ferie i Søndervig – få minutters gang fra centrum, aktiviteter og Vesterhavet

Denne femstjernede ferielejlighed er et oplagt valg til jer, der drømmer om en ferie med masser af aktiviteter inden for kort rækkevidde. Med ferieadresse på Lodbergsvej 38 B kommer I til at bo kun få minutters gang fra hjertet af Søndervig, der er hjemsted for spændende forretninger, spisesteder, iscaféer og et lokalt bageri, hvor I hver dag kan hente friskt brød til morgenkaffen.

I får desuden aktivitetscentret Beach Bowl til nabo, hvor man for kun kr. 150,- pr. uge, kan få fri adgang til bowling, adventure golf, fitness, padel og tennis. De yngste feriegæster vil helt sikkert elske at få lov til at udforske det indendørs legeland.

Det brusende Vesterhav ligger blot 300 meter væk og inviterer til lange spadsereture i den salte havluft – og måske en kølig dukkert til de friske? En ting er helt sikker; en tur til vandet er rent velvære for krop og sjæl, og ikke mindst et sikkert hit hos både børnene og hundene!

Moderne og tidløs indretning med praktiske faciliteter og lukket, overdækket terrasse

Med plads til op til 4 personer er ferielejligheden i Søndervig ideel til både den lille familie og en ferie for to, hvor der er rig mulighed for at være aktive og få en masse fede ferieoplevelser sammen. Ferielejligheden råder over 89 kvadratmeter, indrettet i et moderne og tidløst design, der sætter den helt rigtige atmosfære fra start.

Hele lejligheden – både opholdsrum, soveværelser og badeværelse – er udstyret med gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse fødderne på de kølige morgener. Derudover er ferieboligen indrettet med alle praktiske nødvendigheder som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler samt en hurtig og stabil internetforbindelse til fri afbenyttelse.

Fra opholdsrummet træder I ud på den lukkede og overdækkede terrasse, som især er praktisk, hvis I har hunde med på ferien – her kan de nyde den friske luft, uden I skal være bange for, at de går på opdagelse på egen hånd. Der står selvfølgelig gode havemøbler til rådighed, ligesom der er en praktisk gasgrill, så I hurtigt kan fyre op for et lækkert feriemåltid.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 3,628 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 450 m  
Boligareal: 89 m²
Byggeår: 2020
Strand: 300 m
Hunde: Ja, max 3Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer ii1035 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer ii1035 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022