Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus ii1036, Nordsøvej 45, Søndervig

På Nordsøvej 45 i den centrale del af Søndervig ligger dette klassiske træsommerhus og venter på jer. Her kan I holde en hyggelig og afslappende ferie med op til 5 personer, og hunden er også velkommen. Sommerhusets beliggenhed er både central og strandnær – kun 550 meter fra Vesterhavet og 250 meter fra Søndervigs centrum!

Klassisk sommerhusferie ved havet med brændeovn – ideelt til den lille familie

Det sortmalede træhus på Nordsøvej 45 leder allerede ved første øjekast tankerne hen på den idylliske og afslappende sommerhusferie ved havet. Med plads til 5 personer er sommerhuset et oplagt valg til den lille familie, der trænger til et afbræk fra hverdagen.

Ferieboligens indre emmer af klassisk sommerhusstil med varme træoverflader, komfortable møbler og blot en helt enkel og nede-på-jorden-indretning, der skaber en behagelig og rolig atmosfære fra første feriedag.

Sommerhusets hjerte er opholdsrummet, hvor køkken (med opvaskemaskine), spiseafdeling og stue er slået sammen i ét åbent rum. Her kan I rigtig nyde de rolige feriestunder og det gode selskab, mens brændeovnens flammer knitrer i baggrunden.

Nyd feriedagene og den friske luft på den afskærmede terrasse

Fra opholdsrummet træder I ud på sommerhusets sydvestvendte terrasse. Her sørger afskærmningen i begge ender for, at I altid kan finde en læfyldt krog, når der skal solbades, eller når der skal tages hul på en ny, spændende roman sammen med kaffen.

Den velholdte græsplæne er perfekt til boldspil og leg, og mens I forbereder aftensmaden på grillen, kan børnene og hunden få brændt den sidste energi af.

Strandnær og centrumsnær beliggenhed i det populære Søndervig

Sommerhuset har en helt ideel beliggenhed til en ferie ved havet. Kun 550 meter skiller jer fra det brusende Vesterhav og den endeløse sandstrand, som hele året rundt er et besøg værd – og som gør stort indtryk på både små og store feriegæster. Både børnene og hunden vil helt sikkert også elske en gåtur langs vandet, hvor de kan udforske stranden nærmere.

Ferieadressen er ligeledes dejlig central, kun 250 meter fra Søndervigs centrum. Den populære ferieby rummer både købmand, bageri, diverse butikker og spisesteder samt aktivitetsmuligheder som minigolf. Her er der med andre ord underholdning for alle aldre og interesser!  

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,237 m²  
Sovepladser: 5  
Indkøb: 250 m  
Boligareal: 78 m²
Byggeår: 1985
Strand: 550 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer ii1036 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer ii1036 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022