Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus JJ1037, Esebjergvej 72, Houvig

Længes I efter brede sandstrande, Vesterhavets brusen og klitlandskab, så langt øjet rækker? Så er denne feriematrikel i Houvig et oplagt valg til ferien. Her får I en helt exceptionel beliggenhed i første klitrække med udsigt til uspolerede klitter og kun 150 meter til stranden. Sommerhuset rummer plads til 5 personer og har i 2021 gennemgået en omfattende renovering og har fået helt nyt, moderne interiør. Og på den lækre terrasse er der både udendørs spabad og udebruser. Hunde er også hjerteligt velkomne.

Fantastisk beliggenhed med udsigt til klitlandskabet og 150 meter til stranden

Med ferieadresse på Esebjergvej 72 kan I næppe finde en bedre placering til en ferie ved Vesterhavet. Sommerhusets beliggenhed er fantastisk – i første klitrække og med udsigt til Houvigs smukke uspolerede klitlandskab mod vest. En af jeres nærmeste naboer er den næste strandopgang, som ligger kun 150 meter væk. 

Sommerhuset er et oplagt udgangspunkt for talrige strandudflugter og forfriskende spadsereture langs vandet, mens bølgerne slår ind mod kysten, og den salte duft af havet fylder jer med ny energi. På Houvig stranden er der mange bunkere, hvis man har interesse for dette, og her er god plads til udforskning og leg.

Totalrenoveret sommerhus med moderne, stilfuld indretning og brændeovn

Sommerhuset til 5 personer har i 2021 gennemgået en omfattende renovering. Hele det indvendige – både køkkenalrum, badeværelse og soveværelser – har fået en kærlig hånd med nyt, moderne interiør, og I vil straks falde til i de stilfulde omgivelser.

Fra alrummet kan I betragte Houvigs åbne vidder fra sofaen gennem de store vinduer, mens brændeovnens ild knitrer i baggrunden og sender feriestemningen helt til vejrs. En energibesparende varmepumpe sikrer, at I altid har et behageligt indeklima uden de store omkostninger.

Alsidig, læfyldt terrasse med udendørs spabad, udebruser og bålsted

Feriehuset er omgivet af en lækker afskærmet terrasse, og der er altid en læfyldt krog at finde. Den delvist overdækkede, lukkede terrasse mod syd er det perfekte spot til en grillmiddag i aftensolen, og den praktiske gasgrill sørger for, at der hurtigt kan tilberedes en lækker rød bøf på grillen. Skal det være ekstra hyggeligt, kan I tænde op i bålstedet foran sommerhuset og bage snobrød over ilden.

På den østvendte terrasse ved sommerhusets indgang kan I sætte jer til rette med morgenkaffen og få den perfekte start på dagen. Her kan I også slappe af til lyden fra bølgerne og nyde en gang massage i det varme udespa eller et varmt bad under udendørsbruseren; måske efter en forfriskende dukkert i Vesterhavet?

*Fra d. 02/10-22 er der ingen hunde tilladt i huset

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,047 m²  
Sovepladser: 5  
Indkøb: 3900 m  
Boligareal: 79 m²
Byggeår: 1983
Strand: 150 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer JJ1037 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer JJ1037 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022