Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 60269, Karl Postsvej 3, Blåvand

Er du på jagt efter et traditionelt dansk sommerhus, finder du her på Karl Postvej 3 i Blåvand lige det rette hus for dig. Sommerhuset ligger i et hyggeligt område og råder over både brændeovn, opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn og synlige loftbjælker

Det hyggelige traditionelle feriehus er indrettet med komfortable møbler og synlige loftbjælker. Brændeovnen inviterer på afslappende dage i sofaen med en god bog og en kop kaffe, mens ilden knitrer i baggrunden.

Det skønne træhus er familievenligt indrettet, og indeholder både vaskemaskine og tørretumbler, samt barnestol og barneseng til de mindste. Her er plads til 5 personer fordelt på 2 soverum med dobbeltseng, enkeltseng og køjesenge.

Midtpunktet i sommerhuset er det indbydende alrum med stue, spisestue og integreret køkken med opvaskemaskine i ét. Feriehuset rummer også en energisparende varmepumpe og et badeværelse med gulvvarme.

Stor terrasse og rummelig grund i roligt område i Blåvand

Sommerhuset er placeret i et roligt område et stykke fra Blåvands livlige bymidte, men endog stadig i gåafstand fra de mange indkøbsmuligheder og restauranter. Sommerhuset ligger dejligt nær Kallesmærsk Hede, hvor I kan tilbringe mange timer på de hyggelige vandrestier. Her kan opleves kronvildt, harer og ræve som strejfer rundt på den vidtstrakte lynghede.

Følger I den knap 1 km lange vej rundt om afgrænsningen til Kallesmærsk Hede, venter jer her de høje klitter – og Blåvandshuk fyr guider jer på vej mod Vesterhavet. På den anden side af klitterne ligger den fine sandstrand, hvor der er gode muligheder for badeture, lange gåture – og hvis I er heldige, et stykke rav eller 2.

På dejlige sommerdage indbyder sommerhusets delvist overdækkede terrasse også til hyggelige timer med hinanden eller familien. Her er nemlig alt hvad I behøver for nyde en afslappende dag på terrassen – med både havemøbler, solvogne og grill og en stor plæne at boltre sig på.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 2,397 m²  
Sovepladser: 5  
Indkøb: 700 m  
Boligareal: 70 m²
Byggeår: 1973
Strand: 1000 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60269 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60269 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022