Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus 60270, Bjergbovej 27, Blåvand

På en flot naturgrund i smukke omgivelser, kun 500 meter fra Blåvand centrum, venter jer på Bjergbovej 27 et hyggeligt stråtækt feriehus. Feriehuset er lyst og rummeligt indrettet med åbent køkkenalrum og plads til 5 personer – også jeres hund er velkommen her! Fra 2022 installeres en ladestik til el-biler ved huset.

Råhygge og rummelighed – med fantastisk udsigt

Det stråtækte sommerhus på Bjergbovej 27 er komfortabelt og hyggeligt indrettet med højt til loftet og fritlagte bjælker. Den lyse og rummelige indretning byder bl.a. på et stort køkkenalrum med plads til hele familien. De mørke aftener kan nydes foran brændeovnen eller omkring det store spisebord med et brætspil eller en god kop kaffe.

I stuetagen finder I 2 soverum, et badeværelse med gulvvarme, en energibesparende varmepumpe og en vaskemaskine, mens der på 1.sal er et soveværelse med udsigt til naturen. Det store vinduesparti i stuen trækker den smukke natur ind i stuen, og I vil herfra måske kunne nyde synet af råvildt der græsser i de tidlige morgentimer.

Idyllisk natur og fantastisk terrasse med gode havemøbler

På den store sydvest vendte terrasse, kan I nyde mange timer med solskin og fuglefløjt fra de omkringliggende buske og træer. Terrassen er udstyret med både havemøbler, solvogne, parasol og grill som kan bruges på de skønne sommerdage.

Feriehuset er beliggende i rolige omgivelser men med kort afstand til Blåvands mange indkøbsmuligheder og talrige caféer og restauranter. Hvis ikke I selv lyster at lave mad, kan I bestemt her finde et hyggeligt sted at nyde jeres frokost eller aftensmad.

I hele området omkring feriehuset finder I mange små stier, hvor I kan nyde en frisk cykeltur eller skøn gåtur med hunden. Feriehuset ligger tæt ved Kallesmærsk hede, der er hjemsted for en af Europas største flokke af hjortevildt. Især i efteråret er disse tilstedeværende, hvor der i aftentimerne kan høres hjortebrøl fra de store kronhjorte.

Hus info 2021

Soverum: 3  
Grundareal: 7,000 m²  
Sovepladser: 5  
Indkøb: 500 m  
Boligareal: 108 m²
Byggeår: 1978
Strand: 1600 m
Husdyr: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60270 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60270 i kvik søg boksen på forsiden.

22. 10. 2021