Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus HH1045, Opstrupsvej 7, Klegod

På en læfyldt og ugeneret naturgrund i det sydlige Klegod ligger dette femstjernede feriehus, hvor I kan holde en afslappende ferie med op til 6 personer. Feriehuset er opført i 2021 og byder på flotte, moderne omgivelser med brændeovn og varmepumpe samt en stor terrasse med vildmarksbad.

Femstjernet feriehus med moderne indretning, brændeovn og varmepumpe

Velkommen på Opstrupsvej 7 – en femstjernet ferieadresse, som passer perfekt til jer, der gerne vil holde en afslappende ferie i flotte omgivelser. Det rummelige sommerhus er opført i 2021, og her får I en moderne og stilfuld indretning, hvor også det praktiske er tænkt ind.

Feriehusets hjerte er det store alrum, der indeholder både køkken, spiseafdeling og stue. Hele rummet er udstyret med gulvvarme, og brændeovnen i stueafdelingen tilfører en ekstra sjat hyggelig feriestemning. Desuden sørger en energibesparende varmepumpe for, at I altid har et behageligt rumklima – uden de store omkostninger.

Stor terrasse med vildmarksbad på læfyldt og ugeneret naturgrund

Rundt om feriehuset løber en stor terrasse, hvor I alle uden problemer finder en plads i solen. Den mere end 2.000 kvadratmeter store naturgrund er omkranset af høje grantræer og tæt buskads, så I har en både læfyldt og ugeneret beliggenhed.

På terrassen finder I også et af feriehusets highlights, nemlig det lækre vildmarksbad. Det varme boblebad er en sikker vej til rendyrket afslapning.

Klegod – klitlandskab, strand og kort vej til hyggelige feriebyer

Klegod er et skønt ferieområde med masser af flot natur. Her kan I virkelig give jer i færd med at udforske vestkystens åbne klitlandskaber og brede sandstrande. En god naturcykelsti løber gennem området – hele vejen til Søndervig i nord og Hvide Sande i syd.

I kan også tage bilen og køre de få kilometer til en af vestkystens små, velbesøgte feriebyer. Mens Søndervig byder på shopping og diverse aktivitetsmuligheder, er Hvide Sande indbegrebet af en charmerende havneby med autentisk atmosfære og lækre spisesteder med mulighed for at smage på de lokale specialiteter.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,122 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 6000 m  
Boligareal: 155 m²
Byggeår: 2021
Strand: 950 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer HH1045 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer HH1045 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022