Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus BB1101, Bilbergsvej 53, Bjerregård

På Bilbergsvej 53 i Bjerregård finder I dette hyggelige sommerhus for familien, der sætter privatlivet i højsædet. Der er tænkt på børnene med gynger og sandkasse på den store plænegrund, og skulle de unge mennesker ønske at være lidt for sig selv, er der mulighed for det i det tilstødende anneks. Kan I ikke undvære hunden på ferien, er den også velkommen.

Dejlig stue med brændeovn og varmepumpe

Sommerhuset er renoveret i 2021. Køkkenet med blandt andet opvaskemaskine og mikroovn ligger i sammenhæng med spiseafdelingen, der er i åben tilgang til opholdsstuen. De flotte gulve, trævægge og -lofter er gennemgående og sætter en hyggelig ramme for samvær og kvalitetstid.

De store vinduer i stuen giver et fantastisk lysindfald, og i de mørkere måneder kan I hygge jer med en god film eller spil i brændeovnens varme skær. Året rundt gør den praktiske varmepumpe det muligt at holde en behagelig temperatur i sommerhuset.

3 gode soveværelser, anneks og bad med gulvvarme

I feriehuset finder I 3 gode soveværelser; 2 med dobbeltsenge og det sidste med 2 enkeltsenge. De sidste 2 sovepladser er i annekset.

Feriehuset indeholder desuden et dejligt stort badeværelse med gulvvarme og et gæstetoilet – begge holdt i samme hyggelige stil med træelementer, der matcher de flotte trædøre og resten af ferieboligen.

Skøn terrasse og afskærmet grund kun 450 meter fra havet

Det charmerende sommerhus er placeret midt på en stor grund omgivet af vildthegn, og der er forholdsmæssigt langt til naboerne, så I kan nyde at være sammen som familie i fred og ro. Det fantastiske Vesterhav ligger i en gåafstand på bare 450 meter fra sommerhuset.

Rundt om hele ferieboligen er der anlagt en skøn fliseterrasse, og der er mange dejlige kroge, der giver mulighed for at nyde solen fra den smukke solopgang mod øst til den lige så betagende solnedgang mod vest. Fra opholdsstuen er der udgang til den sydvendte del af terrassen, og her kan I slappe af, mens børnene leger på den store plænegrund med gynger og sandkasse inden for synsvidde.

Bo i det populære Bjerregård

Det populære Bjerregård ligger centralt placeret på Holmsland Klit mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. I det uberørte hede- og klitlandskab, der er kendetegnende for dette område, er der anlagt stier fra Nymindegab til Hvide Sande, så ud over det enestående Vesterhav kan I nyde et malerisk landskab med rigt dyreliv fra første parket.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,009 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 2000 m  
Boligareal: 109 m²
Byggeår: 1985
Strand: 450 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer BB1101 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer BB1101 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022