Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus 30215, Hans Hansensvej 58, Houstrup

Dette dejlige sommerhus i Houstrup har plads til 5 personer, og hunden er også velkommen. Her kommer I til at holde ferie i et hyggeligt indrettet sommerhus, der emmer af afslapning og feriehygge ved brændeovnen. Udendørs har feriehuset en fantastisk sydvendt terrasse med god mulighed for sol det meste af dagen.

Hyggeligt indrettet sommerhus med brændeovn og gulvvarme

Sommerhuset er lyst og hyggeligt indrettet, og det er perfekt til hygge og socialt samvær med familien. Feriehuset har kombineret stue, køkken og spisestue, så hele familien kan være med, når der laves mad, ses film eller spilles brætspil foran brændeovnen. Når børnene skal have fred til at lege, kan de kravle op på sommerhusets hyggelige hems, hvor der er god plads til dem at lege på.

Som vi alle ved, kan det danske vejr være omskifteligt, og skulle vestenvinden kradse, har huset 100/100 Fibernet, så der kan streames film og serier under dynen foran brændeovnen. Feriehusets badeværelse er desuden udstyret med gulvvarme, så der altid er en behagelig temperatur.

Dejlig grund med sydvendt terrasse i private omgivelser

Feriehuset er beliggende på en 1.400 kvadratmeter stor grund. Den dejlige grund er omkranset af træer og sørger for, at I har privatliv i ferieafslapningen. Sommerhusets store græsplæne er perfekt til leg med hunden og boldspil med børnene.

Når benene skal op, kan I slappe af på husets sydvendte terrasse, hvor der er god mulighed for sol det meste af dagen. Her kan I finde havemøbler og liggestole frem og nyde et glas vin i eftermiddagssolen eller en god kop kaffe om morgenen. Terrassen er også afskærmet, så I kan krybe i skjul for vestenvinden.

Huset har også en shelter, så I kan sove udenfor på de lune sommeraftener eller bare hygge jer komme i rigtig hulestemning.

Nyd jeres ferie i det naturskønne Houstrup

Når I holder ferie i Houstrup, er I aldrig langt fra den fantastiske vestjyske natur. I er altid få kilometer fra Vesterhavet med de brede strande og kølige vand, der inviterer til en skøn sommerdukkert. Blåbjerg Klitplantage er også et skønt sted til en gåtur med hele familien.

Det nærmeste større supermarked er at finde i Nr. Nebel, hvor I ligeledes kan besøge byens hyggelige specialbutikker. Fiskeribyen Hvide Sande ligger ikke langt væk og kan nås på blot en halv time i bil. Her kan I opleve den hyggelige havnestemning og besøge nogle af byens skønne restauranter og caféer.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,400 m²  
Sovepladser: 5  
Indkøb: 4200 m  
Boligareal: 85 m²
Byggeår: 1976
Strand: 3500 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 30215 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 30215 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022