Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus ii1061, Badevej 19D, Søndervig

Vil I gerne bo tæt på alt, når I er på ferie – så tæt på, at I nærmest har det hele lige uden for døren? Så er Badevej 19D helt sikkert en ferieadresse for jer. Den moderne ferielejlighed har plads til 5 gæster og er placeret i hjertet af Søndervig, et stenkast fra købmand og diverse forretninger, og kun 300 meter fra stranden. Hunden er også hjerteligt velkommen her!

Bo midt i Søndervigs populære ferieby – kun et stenkast fra centrum og strand

Drømmer I om en aktiv ferie tæt på byen og stranden, bliver udgangspunktet næppe bedre end dette! Ferielejligheden til 5 personer ligger i hjertet af Søndervigs populære ferieby, som både er hjemsted for et spændende forretningsliv, gode spisesteder, bageri og aktivitetscentret Beach Bowl.

Det brusende Vesterhav ligger kun 300 meter fra ferieboligen, og fra Badevej er der tilmed en direkte strandopgang, hvor både store og små nemt passerer klittoppen. Stranden er altid et besøg værd, ligegyldigt hvornår på året I holder ferie, og hunden vil helt sikkert elske at få lov til at udforske området på en gåtur langs vandet.

Moderne indretning, praktiske faciliteter og god terrasse med gasgrill

Ferielejlighedens 85 kvadratmeter fordeler sig på en entré, 3 soveværelser, et badeværelse og et alrum med både køkken, spiseafdeling og stue. Den moderne og stilfulde indretning tilføjer et luksuriøst touch til ferien.

Der er sørget for gode praktiske faciliteter. Køkkenet er udstyret med opvaskemaskine, og der er gulvvarme i både alrummet og på badeværelset, som desuden er indrettet med vaskesøjle. En hurtig og stabil internetforbindelse sørger for, at I kan streame film og serier på jeres medbragte elektronik.

Fra stuen er der udgang til terrassen, der både har en afskærmet og overdækket del. Der er selvfølgelig sørget for havemøbler, liggestole og en praktisk gasgrill, så I kan få det bedste ud af de solrige dage.  

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 935 m²  
Sovepladser: 5  
Indkøb: 175 m  
Boligareal: 85 m²
Byggeår: 2021
Strand: 300 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer ii1061 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer ii1061 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022