Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus EE1109, Tingodden 140, Årgab

På Tingodden 140 i Årgab ligger dette flotte feriehus til 6 personer – med god plads og gode faciliteter som varmepumpe og en dejlig lukket terrasse med panoramaudsigt. Sommerhuset ligger tæt på Vesterhavet og den skønne hvide sandstrand. Hvide Sande er kun 5 minutter væk i bil. Det er tilladt at medbringe hund.

Flot stemningsfyldt indretning med brændeovn og plads til 6 personer

Tingodden 140 er flot og moderne indrettet med mange praktiske faciliteter som opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler. Feriehuset, som er bygget i 2016, er lyst og rummeligt med loft til kip.

Køkken og stue er placeret i forbindelse med hinanden med store vinduespartier mod vest, som giver et virkeligt flot lysindfald og en vidunderlig udsigt til klitterne. I kan for eksempel nyde den flotte udsigt foran brændeovnen efter en lang travetur langs Vesterhavet. Det giver fred og ro i sjæl og krop, og det er ægte kvalitetsferie på Holmsland Klit.

De 6 sovepladser er fordelt på 3 værelser med dobbeltsenge. Fra stuen er der adgang til hemsen, hvor familiens teenager kan trække sig tilbage og få lidt privatliv.

Fantastisk lukket terrasse med panoramaudsigt og 250 meter til stranden

Feriehuset byder på en skøn lukket terrasse, som er ideel for familier med børn og hund. Fra terrassen, som går næsten hele vejen rundt om feriehuset, har I den mest fantastiske panoramaudsigt over klitlandskabet. Fra ferieadressen er der blot 250 meter til stranden, og fra terrassen kan havets brusen og den skønne friske duft tydeligt høres og fornemmes.

Ud over den skønne strand ved Vesterhavet er der heller ikke langt til Surfcentret ved Ringkøbing Fjord. Her er der også en særdeles børnevenlig strand, som er perfekt, hvis I har mindre børn med.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,002 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 5000 m  
Boligareal: 93 m²
Byggeår: 2016
Strand: 250 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer EE1109 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer EE1109 i kvik søg boksen på forsiden.

26. 05. 2022