Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus HH1062, Fladsbjergvej 212, Klegod

Luksushuset på Fladsbjergvej 212 i Klegod, der er bygget i 2021, har plads til 6 personer og udgør den perfekte feriedestination for familien eller vennegruppen, der vil på en fantastisk ferie i det vestjyske. I sommerhuset er der rig mulighed for afslapning i spabadet, udesaunen eller vildmarksbadet. Feriehuset har en stor, delvist overdækket terrasse med udendørs bruser og udsigt til Ringkøbing Fjord.

Terrasse med udesauna, vildmarksbad og udebruser

Den delvist overdækkede terrasse er uden tvivl et af de helt store højdepunkter ved sommerhuset på Fladsbjergvej 212, hvorfra I har en skøn udsigt til Ringkøbing Fjord. Her vil helt sikkert komme til at tilbringe mange timer under jeres ferie – lige fra den første kop kaffe om morgenen til den lækre grillmiddag om aftenen.

For at nyde solen når den bryder frem, kan I finde havemøbler og liggestole frem og lægge jer godt til rette på den åbne den af terrassen. Skulle I få brug for lidt tid i skyggen, eller skulle vejret ikke helt være med jer, kan I trække ind under den overdækkede del af terrassen og nyde ferien herfra.

Til alle jer, der elsker afslapning og forkælelse, er terrassen også det helt perfekte sted. Her finder I nemlig et lækkert vildmarksbad, som er fantastisk at sidde og slappe af i på alle tider af dagen – og især om aftenen under stjernehimmelen.

Vildmarksbadet er også den perfekte destination efter en tur i Vesterhavet eller som den perfekte afslutning på dagen. Inden I hopper i vildmarksbadet, kan I skylle jer under udebruseren, hvor både et varmt og et koldt bad er muligt. Derudover har huset også en skøn udesauna hvorfra I kan sidde og nyde udsigten og blive varmet igennem på en kold vinterdag. 

Moderne indretning med badeværelse med spabad 

I sommerhuset, der er bygget i 2021, vil I blive mødt af en moderne indretning, som alle vil føle sig godt tilpas i på ferien. Desuden er der i feriehuset et fantastisk lysindfald fra vinduespartierne, der skaber en skøn atmosfære og komplimenterer indretningen. Sommerhuset opvarmes af en energibesparende varmepumpe.

På sommerhusets 120 kvadratmeter er der 2 badeværelser med gulvvarme og 3 soveværelser. Det indendørs højdepunkt finder I på det store badeværelse, hvor I kan blive forkælet med lækker afslapning i det skønne spabad. Læn jer tilbage i det varme, boblende vand og nyd en stille, afslappende stund.

Feriehusets hjerte er det store opholdsrum, der forener køkken, stue og spisestue i ét. Det er det perfekte sted til hyggelige feriestunder med lækker mad og gode drikkevarer efterfulgt af sjove brætspil ved bordet og gode film i tv’et. 

Klegod – et skønt naturområde mellem Hvide Sande og Søndervig

Sommerhuset på Fladsbjergvej 212 er beliggende i det hyggelige ferieområde, Klegod. Herfra har I kun 900 meter til stranden og Vesterhavet, og det vil ikke tage jer mere end et kvarters tid at gå hertil. Når I returnerer til sommerhuset, kan I skylle sandet af fødderne under terrassens udendørs bruser, inden I rykker ind i udesaunaen.

I Klegod kan I opleve en masse skøn natur og et rigt dyreliv. Klegod ligger mellem Hvide Sande og Søndervig, som er to hyggelige feriebyer, der helt sikkert er værd at besøge. Her kan I også klare ferieindkøbene i byernes supermarkeder, og desuden byder begge byer på hyggelige specialbutikker og gode spisesteder.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,500 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 4500 m  
Boligareal: 120 m²
Byggeår: 2021
Strand: 900 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer HH1062 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer HH1062 i kvik søg boksen på forsiden.

18. 08. 2022