Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus 52099, Lyngvej 3, Grærup Strand

På en ugeneret naturgrund i Grærup ligger dette charmerende sommerhus til 6 personer. Her er rammerne sat for en klassisk sommerhusferie i idylliske omgivelser, blandt andet med brændeovn, gode praktiske faciliteter og en læfyldt terrasse. Alt sammen mindre end 10 minutters gang fra Vesterhavet. Hundene er desuden også hjerteligt velkomne i dette feriehus.

Sommerhusidyl på højt plan med ugeneret og læfyldt terrasse

Med ferieadresse på Lyngvej 3 er I sikret sommerhusidyl på højt plan. Det klassiske træhus er beliggende på en kuperet naturgrund og er omgivet af høje træer og tæt buskads, så I på fuldstændig uforstyrret vis kan nyde ferien langt væk fra den travle hverdag.

Sommerhusets læfyldte terrasse udgør en rigtig hyggekrog på de solrige dage og lægger op til masser af tid udendørs. I kan for eksempel anrette frokosten ved havebordet eller tilberede en god middag på grillen i aftensolen. Terrassen har desuden en afskærmet og overdækket del, så I kan nyde omgivelserne og den friske luft i stort set alt slags vejr.

Charmerende indretning med brændeovn og praktiske faciliteter

Feriehuset er indrettet i en charmerende stil med hvide trævægge, komfortabelt interiør og brændeovn, og omgivelserne emmer i det hele taget af klassisk sommerhusstemning. Gennem de mange vinduer, særligt i opholdsrummet, har I en skøn udsigt til den grønne natur, der omgiver jer – og samtidig er I sikret et godt lysindfald i sommerhusets fællesrum.

De praktiske opgaver er hurtigt klaret på ferien. Sommerhuset er nemlig udstyret med opvaskemaskine i køkkenet samt et depotrum med vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelset har gulvvarme, og en energivenlig varmepumpe sikrer jer den helt rigtige rumtemperatur hele året rundt.

Grærup – et roligt og naturskønt ferieområde tæt på Vejers Strand

Grærup er generelt et utrolig roligt ferieområde med masser af flot natur, og beliggenheden på Lyngvej 3 er ingen undtagelse. Kun 10 minutters gang fra ferieboligen finder I den fantastiske sandstrand, som er et klart ”must-see” på ferien. Turen til Vesterhavet tager jer gennem det lyngklædte klitlandskab, der i det hele taget inviterer til forfriskende traveture, og også hundene vil elske at udforske området.

I Grærup kan I også prøve kræfter med lystfiskeri hos den lokale Put and Take-sø, og når der skal handles dagligvarer ind, eller I trænger til lidt afveksling, kan I hoppe i bilen og tage turen til den lille ferieby Vejers Strand, der ligger omtrent 7 kilometer væk.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 2,800 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 7000 m  
Boligareal: 88 m²
Byggeår: 1973
Strand: 800 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 52099 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 52099 i kvik søg boksen på forsiden.

14. 08. 2022