Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus iW1150, Anders Juhls Vej 25, Søndervig

I dette fantastiske sommerhus til 2 personer får I en af Søndervigs absolut bedste beliggenheder. Der er en skøn udsigt over klitterne og kun 100 meter til stranden Vesterhavet. Desuden er feriehuset udstyret med en hyggelig brændeovn og sauna til de kolde dage.

Hyggeligt indrettet sommerhus midt i den vestjyske natur med udsigt over smukt klitlandskab

Når I træder ind i sommerhusets hyggelige køkken og stue, vil I blive mødt af den mest utrolige udsigt over det smukke klitlandskab. Uanset hvilket vindue I kigger ud af, vil I have mulighed for at se mod enten hav eller fjord. Derudover rummer sommerhuset en skøn brændeovn, hvor I kan varme jer på de kolde feriedage.

I sommerhusets kælder er der indrettet en hyggelig sauna, hvor I uden tvivl kan læne jer tilbage holde en ”wellness-eftermiddag”. Feriehuset er naturligvis udstyret med lynhurtigt fiberbredbånd, så I kan ”streame” på jeres medbragte elektronik, hvis ferievejret viser sig fra sin våde side.

Skøn sydvestvendt terrasse 

Sommerhuset rummer en skøn terrasse mod sydvest, og I har derfor altid mulighed for at finde en solstråle – uanset om det er til morgenkaffen eller aftensmaden. I vil utvivlsomt bruge mange timer på terrassen, da det er her, man bliver klar over, at man befinder sig på en af de bedste beliggenheder i Søndervig.

På de lange eftermiddage er det nærliggende at kravle op på en af feriehusets liggestole, hvor I rigtig kan nyde ferien. Efter et godt aftenmåltid tilberedt på sommerhusets grill, er det et ”must” at nyde Danmarks måske flotteste solnedgang – og måske et koldt glas rosé i anledningen af ferie.

Feriehus tæt på indkøb og kun 100 meter fra havet

Med adresse på Anders Juhls Vej 25 får I det bedste, den vestjyske natur har at tilbyde. Smukt klitlandskab med kun 100 meter til Vesterhavet samt brede sandstrande. Beliggenheden er perfekt, hvis man vil nuppe en svømmetur eller bare nyde en gåtur på stranden.

I finder nærmeste indkøbsmulighed i Søndervig, hvilket nemt kan klares på cykel eller gåben. Der er mulighed for både at handle i supermarked og i specialbutikker. Derudover byder Søndervig også på et væld af restauranter og caféer.

Hus info 2022

Soverum: 1  
Grundareal: 20,000 m²  
Sovepladser: 2  
Indkøb: 650 m  
Boligareal: 55 m²
Byggeår: 2004
Strand: 100 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer iW1150 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer iW1150 i kvik søg boksen på forsiden.

13. 08. 2022