Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus JW1302, Lærkedalen 12, Houvig

Skal jeres ferie afholdes i hyggelige omgivelser nær vandet? Så bør I tage et grundigt kig på sommerhuset beliggende på Lærkedalen 12 i Houvig. Huset rummer alt det, der gør en ferie dejlig og afslappende. Her får I både spabad, sauna, brændeovn og hyggelig indretning. Og det bedste af det hele er, at det 6-personers sommerhus kun ligger 500 meter fra Vesterhavet. Og jeres hund? Den er også velkommen.

Lyst og smagfuld indrettet sommerhus med personlige detaljer

Der er noget ganske idyllisk over et sommerhus med stråtag. Det bidrager til den hyggelige stemning på allerbedste manér. Sommerhusets indre lever fuldt op til dette. For indenfor hersker en skøn stemning, der rimer på afslapning og ferie. Og de panelbeklædte vægge, den lune brændeovn og de store vinduespartier, der inviterer lyset indenfor, sørger virkelig for at holde sommerhusatmosfæren ved lige.
 
Stue, køkken og spisekrog flyder sammen i ét stort opholdsrum, der uden tvivl vil blive epicenteret på jeres ferie. Her kombineres rå murstensvægge med lyse paneler, hvilket giver huset sin helt egen karakter og personlighed. Stuen er hyggelig indrettet med gode møbler, en skøn flydersofa, TV, brændeovn, CD-afspiller, DVD og radio, mens I i køkkenet finder blandt andet opvaskemaskine, mikroovn og køleskab med 56 liters frysekapacitet.

Naturgrund med flere terrassekroge

Fra stuen har I direkte udgang til en skøn terrasse. Faktisk råder huset over 3 terrasseområder i henholdsvis øst, syd og vest. I har derfor rig mulighed for at finde en hyggelig krog at slå jer ned i, hvad enten I er på jagt efter sol, læ eller skygge. Bag huset finder I desuden en højtliggende hyggekrog, der er godt afskærmet af en klit.

Afslappende feriedage med spabad og sauna

Det er intet bedre end at komme helt ned i gear, når man holder ferie. I sommerhuset i Houvig kan I bestemt også vinke farvel til hverdagens stress og jag og gøre jer det behageligt. Her er nemlig både en lækker spa og en skøn sauna til rådighed. Sidstnævnte er især velsignende efter en lang dag ved Vesterhavet.
 
Sommerhus nær vand – kun 500 meter til Vesterhavet
En velfortjent ferie i det vestjyske indbefatter selvsagt en – eller flere – ture til Vesterhavet. Her er I også heldig stillet i forhold til beliggenheden. For i løbet af få minutter kan I tilbagelægge afstanden til Vesterhavet til fods. Faktisk er der kun 500 meter til de lokkende, blå bølger.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,200 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 2500 m  
Boligareal: 120 m²
Byggeår: 1991
Strand: 500 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer JW1302 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer JW1302 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022