Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus iW1199, Lodbergsvej 159E, Søndervig

Her er en skøn ferielejlighed, hvor der ikke er tvivl om, at der er blevet lagt vægt på hygge og afslapning. Ferielejligheden, som har plads til 6 personer, er beliggende i hjertet af Søndervig, blot 300 meter fra stranden. Yderligere byder feriehuset på ren afslapning, da det er indrettet med både spabad og sauna, som I frit kan benytte. Desuden har ferielejligheden en lækker terrasse, hvor solen kan nydes hele dagen.

Charmerende ferielejlighed med spabad og sauna

Her er der virkelig tale om en velholdt ferielejlighed, der oser af ægte feriestemning. Fra første sekund I åbner døren op til ferielejligheden, vil I føle jer hjemme! Feriehuset er charmerende indrettet, og de flotte lyse omgivelser spreder sig i alle rum.
 
I stuen er der både plads til filmhygge, brætspil og kvalitetstid med familie og venner, og ikke nok med det, så er der her placeret en brændeovn, som I kan bruge til de lidt koldere dage eller blot for hyggens skyld. Dertil er feriehuset indrettet med tre gode soveværelser, hvor to af dem er med dobbeltseng.
 
Feriehuset har hele to badeværelser, hvor begge er med gulvvarme. Det ene badeværelse er yderligere indrettet med både spabad og sauna, så her kan I rigtig forkæle jer selv lidt ekstra. Efter en god dag ved stranden er der intet bedre end at mærke følelsen af velvære ved at hoppe i spabadet eller i saunaen.

Skøn lukket terrasse, hvor I kan nyde solen  

Til ferielejligheden hører en ca. 40 m2 stor terrasse, hvor både morgen-, eftermiddags- og aftenssolen kan nydes i fulde drag. Hvis solen bliver for skarp, kan I slå markisen ud og trække jer tilbage i skyggen. Desuden kan I tænde op for grillen og tilberede et lækkert måltid eller blot ligge på solvognen med en god bog og nyde jeres ferie. 

Dejlig beliggenhed kun 300 meter fra stranden

Denne ferielejlighed er beliggende på adressen Lodbergsvej 159E, hvilket kun er 300 meter fra den nærmeste strand. Der er derfor ikke langt fra tanke til handling, hvis I pludselig får lyst til et dyp i havet eller en gåtur langs strandkanten.
 
Samtidig befinder feriehuset sig kun få minutters gang fra Søndervig centrum, som byder på flere gode ferieoplevelser. Her er det muligt at tage på shopping i diverse specialbutikker eller få stillet sulten med et cafebesøg. Det vil også sige, at feriehuset kun befinder sig 275 meter til indkøb, hvilket gør det let for jer, når der skal handles ind. Så hvis I har lyst til at bo tæt på både strand, hav og den spændende badeby Søndervig, så er denne ferielejlighed oplagt til jer.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 200 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 275 m  
Boligareal: 100 m²
Byggeår: 1998
Strand: 300 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer iW1199 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer iW1199 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022