Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus iW1175, Nordsøvej 38, Søndervig

Her har I et sommerhus som indbyder til gode ferieoplevelser med familien. Sommerhuset, som har plads til 6 personer, har en helt fantastisk beliggenhed kun 450 meter fra stranden og få minutters gang til Søndervig centrum.

Charmerende sommerhus med brændeovn

Dette charmerende sommerhus fremstår lyst og indbydende og er særdeles velindrettet med store rum. Den store lyse stue er i åben forbindelse med køkkenet, og det er her hele familien kan samles om et lækkert måltid, et brætspil eller en god film, som kan streames via sommerhusets chromecast. Yderligere sætter de hvide loftbjælker og brændeovnen, som er placeret i stuen, tilsammen rammerne for en hyggelig ferie.
 
Derudover har sommerhuset tre gode soveværelser, hvor to af dem er med dobbeltseng og den sidste med enkeltmandssenge. Dertil et badeværelse med gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse jeres fødder. Desuden har sommerhuset en indbygget varmepumpe, så I kan undgå de alt for høje elregninger.    

Afskærmet grund og overdækket terrasse

Sommerhuset er særdeles velbeliggende på ferieadressen Nordsøvej 38 og ligger yderligere placeret på en hjørnegrund. Her ligger sommerhuset godt afskærmet, så I kan slappe helt af uden de store forstyrrelser fra naboerne. På sommerhusets sydvendte terrasse kan I læne jer tilbage på liggestolene og nyde vejret med en kold øl i hånden.
 
Terrassen er også delvist overdækket, så der er rig mulighed for at tage frokosten med udenfor, hvor den kan stå i skygge, og ellers kan I hive grillen frem og tilberede et dejligt aftensmadsmåltid. Yderligere byder sommerhuset på en carport, hvor jeres bil kan stå beskyttet.

Pragfuld beliggenhed tæt på Vestehavet

Sommerhuset befinder sig blot 450 meter fra Vesterhavet, så det kræver ikke en lang gåtur, hvis I ønsker at dyb i havet eller en gåtur langs strandkanten. Derudover har I også kun få minutters gang til Søndervig centrum, som byder på andre gode ferieoplevelser. Her er det muligt at tage på shopping i diverse specialbutikker eller få stillet sulten med et cafebesøg. Med denne pragtfulde beliggenhed og et charmerende sommerhus, som dette, skal jeres ferie helt sikkert blive et hit.

 

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,350 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 850 m  
Boligareal: 72 m²
Byggeår: 1980
Strand: 450 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer iW1175 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer iW1175 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022