Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus JW1303, Mågedalen 29, Houvig

Trænger I til at holde en hyggelig ferie i skønne omgivelser nær vandet? Så er dette sommerhus beliggende på Mågedalen 29 i Houvig med garanti noget for jer. Det hyggelige 6-personers sommerhus er lyst og indbydende og har en dejlig aflukket terrasse og en skøn sauna. Og så ligger det kun 450 meter fra Vesterhavet. Den perfekte ramme for en dejlig familieferie. Og jeres hund er også velkommen.

Firestjernet sommerhus med hyggelig sommerhusstemning og sauna

I dette sommerhus er der virkelig kræset for gæsten. Huset er løbende blevet renoveret, så det fremstår velholdt og indbydende. Her er der virkelig sat flueben ved hygge og komfort. Og den store flydersofa kalder på at blive indtaget med en god bog eller en kop varm kakao mellem hænderne, alt imens den skønne brændeovn knitrer lystigt i baggrunden. Det er da ferieatmosfære, der vil noget.
 
Køkkenet ligger i forbindelse med spisekrog og opholdsstue, så I kan tilberede maden, mens børnene er beskæftiget i opholdsrummet. Køkkenet er nydeligt og veludstyret med blandt andet køleskab med 100 liters frysekapacitet, mikroovn og opvaskemaskine. Og der er selvfølgelig god plads til at tilberede jeres måltider.

Sommerferie er lig med afslapning. Og når I trænger til selvforkælelse i rolige omgivelser, kan I nyde en stille stund i sommerhusets skønne sauna. Der er intet bedre end at blive varmet igennem fra inderst til yderst efter en lang dag ved Vesterhavet.

Dejlig afskærmet naturgrund med aflukket terrasse

Feriedage nydes måske allerbedst udendørs, hvor solens kaster sin stråleglans. I det hyggelige sommerhus i Houvig har I de bedste betingelser for at kunne nyde feriedagene udenfor. På den store lukkede terrasse har I mulighed for at lukke jeres hund ud, uden at I skal være urolige for, om den stikker af. På terrassen kan I også slå jer ned i en liggestol og suge solen til jer.
 
Er I mere til en stille stund i skyggen, kan det også lade sig gøre. Under den store overdækkede terrasse er der opstillet havemøbler og grill, som I kan benytte på regnfulde sommerdage.

Sommerhus beliggende nær Vesterhavet

En af de helt store bonusser ved sommerhuset er dets beliggenhed. For i løbet af ganske få minutter til bens er det muligt at komme til Vesterhavet, der ligger blot 450 meter fra adressen. Her kan I tilbringe dagene med svømmeture i vandet eller med solbadning på den flotte sandstrand. For de tålmodige og eventyrlystne er det værd at gå på opdagelse efter rav i sandet.

Tæt på aktiviteter i Hvide Sande og Søndervig

Skal feriedagene krydres med aktiviteter og udflugter, er beliggenhed i Houvig også ideel. I befinder jer nemlig kun få minutters bilkørsel fra feriebyerne Hvide Sande og Søndervig. Her er der gode indkøbsmuligheder i både specialbutikker og supermarkeder, ligesom I også finder lækre restauranter og caféer i byerne. Absolut et besøg værd.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,251 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 2600 m  
Boligareal: 100 m²
Byggeår: 1972
Strand: 450 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer JW1303 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer JW1303 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022