Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus iW1237, Krattet 14, Søndervig

Dette hyggelige og velholdte sommerhus beliggende på en ugeneret naturgrund udgør de ideelle omgivelser for jer, der værdsætter natur, nærvær og hygge. I huset er der plads til 3 personer og 1 hund, hvilket gør det til den perfekte ramme for den lille familie eller kæresteparret.

Hyggelig indretning med masser af personlighed

Dette skønne sommerhus er opført i 1980, men er i 2018 blev moderniseret fuldkommen. Man mærker også tydeligt fusionen mellem det klassiske og moderne, så man får det bedste begge verdenen. Autentiske detaljer er blevet bevaret og har blot fået en fortjent opdatering, så alt nu fremstår lyst og velholdt. Og så er den knitrende brændeovn en sikker vinder, når det kommer til at fremmane den helt rigtige ferieatmosfære.
 
Det dejlige opholdsrum er husets hjerte. Rummet er især præget af de høje lofter til kip, lyse panelvægge og store ovenlysvinduer, der sørger for at skabe den helt rigtige sommerhusstemning. Indretningen er smagfuld og moderne, så det er umuligt ikke at føle sig tilpas. Møbler og interiør er holdt sorte og hvide nuancer, men de monokrome farver brydes af flere farverige indslag, der gør indretningen personlig, hyggelig og ikke mindst interessant. Her altid en ny detalje at opdage.

Dejlig naturgrund omkranset af træer, buske og krat

Huset ligger tilbagetrukket og fuldkommen ugeneret på en rolig vej, så I kan nyde jeres feriedage i fredelige og rolige omgivelser i jeres egen lille oase. Omkring grunden står nåletræer, buske og træer og skærmer for både vind, vejr og nysgerrige blikke.
 
Huset råder over en dejlig terrasse, der er ligger mod syd og som er delvist overdækket. Herudover er der en mindre vestvendt terrasse, hvor I kan nyde en stille stund med aftenkaffen i hånden. Der er naturligvis både havemøbler og grill til rådighed, så I kan tilberede jeres aftensmad udendørs over grillen. For hvad er sommerferie uden grillhygge?

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,279 m²  
Sovepladser: 3  
Indkøb: 1500 m  
Boligareal: 60 m²
Byggeår: 1980
Strand: 800 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer iW1237 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer iW1237 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022