Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Hus iW1183, Molsvej 38, Søndervig

Dette hyggelige feriehus på Molsvej 38 i Søndervig har plads til 6 personer og ligger på en herlig naturgrund midt i smukt klitlandskab. Her bor I kun 350 meter fra en af Danmarks bedste badestrande, og på få minutter når I Søndervigs livlige bymidte.

Lyst og venligt indrettet sommerhus i forskudt plan

Sommerhuset har lyse lofter og vægge, der flot reflekterer sollyset, og sammen med de store vinduespartier mod vest sørger de for en dejlig varm og indbydende atmosfære i feriehuset. Valget af møbler og inventar skaber samtidig den helt rigtige sommerhusstemning, der gør, at I straks falder til.

Feriehusets omdrejningspunkt er det store opholdsrum og den nedsænkede stue. Her er køkken og spisestue smeltet sammen i ét stort rum, hvor familien kan være samlet. Den nedsænkede stue giver jer den mest fantastiske udsigt mod det flotte hede- og klitlandskab.

Sommerhuset er desuden indrettet med hurtigt fiberinternet og ikke mindst en hyggelig brændeovn, der helt sikkert bliver et hit. I vil naturligvis blive mødt af både opvaske– og vaskemaskine, så I ikke skal bekymre jer om det praktiske. Der er tilmed en økonomisk varmepumpe, som sørger for en behagelig temperatur.

Sommerhus på flot naturgrund med solrige terrasser tæt på feriestemning i Søndervig 

Sommerhuset er placeret i naturskønne omgivelser, hvor I har udsigt til de smukke klitter, som I kan nyde fra de gode terrasser omkring feriehuset. Feriehusets store terrasse ligger mod vest og er opdelt i to niveauer. De er især velegnet fra middagstid og hen til de sene aftentimer. Mod øst finder I den ugenerede og læfyldte morgenterrasse, hvor I kan nyde dagens første kop kaffe.

Når I holder ferie på Molsvej 38 i Søndervig er en udflugt til stranden oplagt, da der kun er en gåtur på 2 minutter dertil. Her kan der bades og slikkes sol på de varme dage og flyves med drage på de blæsende dage. Desuden finder I masser af feriestemning og muligheder for indkøb i Søndervig.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,250 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 600 m  
Boligareal: 85 m²
Byggeår: 2007
Strand: 350 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer iW1183 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer iW1183 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022