Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus iW1170, Lodbergsvej 159F, Søndervig

Hvis I ønsker en afslappende ferie i indbydende omgivelser tæt på strand, hav og indkøb, så er denne ferielejlighed oplagt til jer. Ferielejligheden er én af 6 rækkehuse, har plads til 6 personer og er beliggende i hjertet af Søndervig, blot 300 meter fra stranden. Yderligere indbyder feriehuset til ekstra velvære i form af både spabad og sauna, som I frit kan benytte.

Hyggelig indretning og hygge foran brændeovnen

De lyse og hyggelige omgivelser vil straks byde jer velkommen, så snart I træder ind ad døren. De hvide vægge og lofter bidrager til lyse omgivelser, og sammen med brændeovnen, som er placeret i stuen, skabes der den helt rigtige feriestemning. Køkkenet står i åben forbindelse med stuen og udgør på den måde ét stort rum, hvor hele familien kan samles om aftenen til fælles madlavning eller et brætspil.

Læfyldt terrasse og ekstra velvære i feriehusets spabad og sauna

Feriehuset har hele 2 badeværelser. Badeværelset i stueplan er med gulvvarme. Desuden er det ene badeværelse indrettet med både spabad og sauna, hvor I rigtigt kan mærke følelsen af velvære og ferie. Og hvis I vil ud at nyde det gode vejr, så har feriehuset en lækker læfyldt terrasse, hvor der både står diverse havemøbler og en grill til rådighed. Her kan I læne jer tilbage i én af liggestolene med en øl i hånden eller trække markisen ud for at få lidt skygge.

Fantastisk beliggenhed kun 300 meter fra stranden

Denne ferielejlighed har en helt fantastisk beliggenhed med adressen Lodbergsvej 159F. Det kræver kun få minutters gang, og så befinder I jer med fødderne i sandet ved én af Danmarks bedste badestrande. Det vil I helt sikkert få glæde af!

Samtidig befinder feriehuset sig lige i hjertet af Søndervig, hvilket vil sige, at både spise- og shoppingmuligheder samt masser af andre spændende aktiviteter ligger inden for en kort afstand på 275 meter. Hvis I derfor ønsker en ferie tæt på både stranden og Søndervig centrum, så er denne ferielejlighed ideel til jer.

* Fra 24/9-22 er husdyr tilladt i huset.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 200 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 275 m  
Boligareal: 100 m²
Byggeår: 1998
Strand: 300 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer iW1170 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer iW1170 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022