Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus iW1215, Marehalmen 69, Søndervig

Dette pragtfulde røde træsommerhus på Marehalmen 69 i Søndervig ligger for enden af en blind vej på en kuperet klitgrund. Sommerhuset er opført i 2008, har plads til 4 gæster og fra opholdstuen kan I nyde en skøn udsigt over klit- og hedearealet udenfor.

Lyst og imødekommende sommerhus med stort opholdsrum

Straks I træder indenfor i det dejlige sommerhus i Søndervig, vil I føle jer hjemme. For det store opholdsrum tager kærligt imod sine gæster med åbne arme. Opholdsrummet er lyst og rummeligt, hvilket kan tilskrives det høje loft til kip, de lyse vægge og lofter og det flotte gennemgående trægulv. Her hersker en dejlig atmosfære af ægte feriestemning.
 
Det store opholdsrum er præget af to store vinduespartier, der bader rummet i lys. Men ikke nok med det, så inviterer vinduerne udsigten helt indenfor, så det føles som om, man befinder sig midt i klitterne. Det giver en helt særlig ro, og I vil helt sikkert mærke både puls og skuldre sænke sig.
 
I opholdsrummet flyder køkken, stue og spiseafdeling sammen i ét. Stueafdelingen er indrettet med behagelige møbler, en knitrende brændeovn og fjernsyn med parabolantenne, mens køkkenet er godt udstyret med blandt andet mikroovn og køleskab med 42 liters frysekapacitet. Køkkenet er velholdt og her er der god plads til jeres kulinariske udfoldelser.

Sommerhus beliggende på naturgrund nær Vesterhavet

Sommerhuset på Marehalmen 69 har en helt særlig beliggenhed midt i klit- og hedelandskabet og kun 300 meter fra Vesterhavet. I kan med andre ord nyde dagens første kop kaffe på terrassen til lyden af Vesterhavets blide sang i baggrunden. Bedre start på dagen findes ikke. For de morgenfriske vandhunde bør hver dag naturligvis indbefatte en svømmetur i Vesterhavet.
 
Husets terrasse indbyder til afslapning og grillhygge. Og der er naturligvis både grill og havemøbler til rådighed. Så tænd op for grillen, og flyt jeres madlavning fra køkkenet og ud på terrassen i stedet. Det er den slags hyggelige stunder, de bedste ferieminder består af.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 2,500 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 2100 m  
Boligareal: 61 m²
Byggeår: 2008
Strand: 300 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer iW1215 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer iW1215 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022