Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus JW1337, Mågedalen 43, Houvig

Trænger I til et afbræk fra hverdagen, hvor I kan slappe helt af? Og gerne i naturskønne omgivelser tæt ved vandet? Så er I landet det rigtige sted. For sommerhuset beliggende på Mågedalen 43 i Houvig er helt sikkert noget for jer. Her får I hyggelige omgivelser, dejlig naturgrund, skøn terrasse og sovepladser til 4 personer og 1 hund. Den perfekte størrelse til parret eller den lille familie.

Hyggelig indretning med fokus på hygge og samvær

Det er ingen tvivl om, at I kan nyde jeres velfortjente afbræk fra hverdagen i de skønne rammer i sommerhuset i Houvig. Her oser af klassisk sommerhuscharme, hvilket blandt andet kan tilskrives de panelbeklædte vægge, loftet til kip og de synlige loftbjælker. Og hvis det ikke er nok, skal den knitrende brændeovn og de store vinduespartier nok sørge for at banke stemningsbarometeret yderligere op.
 
Huset er lyst, venligt og godt indrettet. I stuen kan I slå jer ned i de bløde sofaer og zappe tv på fladskærmen, læne jer tilbage med en god bog eller nyde udsigten. I stuen finder I foruden tv’et også DVD, radio- og CD-afspiller. Køkkenet er veludstyret med blandt andet mikroovn, opvaskemaskine samt køleskab med 90 liters frysekapacitet. I forbindelse med køkkenet er der en dejlig spiseafdeling med vindue mod vest. Herfra er der udgang til en lille vestvendt terrasse.
 
I sommerhuset finder I 2 gode værelser, der begge er indrettet med behagelige dobbeltsenge. Herudover er der en hems, hvor der er plads til yderligere 2 sovende gæster. Dertil kommer et lyst og venligt badeværelse med bruseniche og gulvvarme.

Feriehuset er udstyret med et 220 V – 6 Amp ladestik til elbil.

Dejlig aflukket og overdækket terrasse og kun 350 meter til vandet

Fra stuen er der direkte udgang til en skøn, renoveret østvendt terrasse, som både er overdækket og komplet aflukket. Det gør den ekstra attraktiv for børnefamilier og hundeejere, der dermed kan sikre at hverken små tobenede eller firbenede forvilder sig ud på eventur på egen hånd. Børnene kan endda fordrive tiden på grundens rutsjebane, der med garanti vil være et stort hit hos de små.
 
Huset er beliggende på en stille, blind vej, så I skal ikke frygte for generede trafik eller passerede gæster. Grunden er omkranset af sporadiske nåletræer og hybenbuske, der giver lidt ekstra privatliv – uden at spolere udsigten.
 
Området omkring sommerhuset er meget eftertragtet. Det skyldes ikke mindst den korte afstand til vandet. Havet ligger blot 350 meter fra grunden og kan nås på gåben i løbet af få minutter via de mange stisystemer, der findes omkring Houvig.

 

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,350 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 2500 m  
Boligareal: 59 m²
Byggeår: 1969
Strand: 350 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer JW1337 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer JW1337 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022