Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus iW1224, Solvej 30, Søndervig

Dette charmerede sommerhus på Solvej 30 ligger ikke langt fra hverken Søndervig Centrum eller Vesterhavet. Indenfor kan I se frem til en lys og farverig indretning, et stort opholdsrum og sauna, mens udendørsområdet byder på en stor grøn plæne, lækkert loungeområde og lukket terrasse. Der er plads til 6 personer og 1 hund i huset, hvilket gør det til den perfekte ramme for familieferien.

Lys og moderne indretning med farverig personlighed

Dette hus har en helt særlig indvirkning på sine gæster. For det er noget nær umuligt ikke at blive i godt humør og komme i sommerferiestemning ved synet af den personlige og farverig indretning. Alt i huset fremstår lyst og velholdt, og I vil uden tvivl føle jer hjemme straks.
 
Det store opholdsrum, der forener køkken, spisekrog og stue, er husets naturlige hjerte. Her er der plads til både afslapning og aktiviteter. Så uanset om I trænger til en lille lur på sofaen eller vil spille et sjovt spil omkring spisebordet, er der plads til det i opholdsrummet. Og vil I virkelig sænke skuldrene, skal I naturligvis hoppe en tur i husets dejlige sauna.
 
Overalt i huset er der tænkt over farver, indretning og funktionalitet, og de rengøringsvenlige trægulve gør huset endnu mere indbydende. Stuen er indrettet med pæne kvalitetsmøbler, brændeovn, fladskærms-tv, DVD og radio, mens køkkenet er udført i flotte materialer og er udstyret med blandt andet opvaskemaskine og mikroovn.

Stor, grøn plæne og lækkert overdækket loungeområde

Det er virkelig lagt op til, at I kan slappe af og hygge jer i sommerhuset på Solvej. Udenfor finder I en separat terrasse, der er overdækket, og som bugner med remedier til at slappe af i. Denne terrasse byder blandt andet på et lækkert loungeområde, en lokkende hængekøje og et godt havemøbelsæt.
 
Fra opholdsstuen har I også direkte udgang til en mindre terrasse, hvor det er oplagt at nyde dagens første kop kaffe og morgenbasserne. Denne terrasse er lukket, så I har dermed et praktisk afskærmet område, hvor familiens mindre børn eller hunden kan bevæge sit frit.
 
Sommerhuset ligger på en stor, grøn plænegrund og er omkranset af træer og buske. I har derfor et dejligt ugeneret område at slå jer løs på. Og plænen indbyder da også til vandkampe og badutspring. Eller børnene kan lege Ronaldo mod Messi og sparke bold mod havens fodboldmål.

Tæt på vandet og aktivitetsmuligheder

Beliggenheden på Solvej er helt fantastisk, hvis I gerne vil på udflugter under jeres ophold. For med kun 850 meter til indkøbsmuligheder i Søndervig er det ingen sag af forsyne morgenbordet med friske rundstykker og basser.
 
Er I mere til lange traveture langs vandet, skal I ikke gå mere end cirka 10 minutter, førend I kan tilbagelægge afstanden mellem sommerhuset og Vesterhavet. I området omkring Søndervig finder I også en række stisystemer, der er værd at udforske, hvis I gerne vil opleve det vestjyske hede- og klitlandskab på nærmeste hånd.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,203 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 850 m  
Boligareal: 81 m²
Byggeår: 1977
Strand: 750 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer iW1224 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer iW1224 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022