Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus iW1185, Nordsøvej 49, Søndervig

Feriehuset til 6 personer på Nordsøvej 49 i Søndervig er perfekt til familien, der både vil slappe af men også skal have brændt lidt krudt af ny og næ. Feriehuset rummer både sauna og spa, når der skal slappes af, og en privat volleybane, når I skal være aktive. Desuden er hunden også hjertelig velkommen.

Moderne indrettet sommerhus med spa og sauna

I vil med det samme føle jer hjemme i det skønne sommerhus. Sommerhuset er moderne indrettet med møbler i god kvalitet. Det store køkkenalrum er i åben forbindelse med stuen og er det perfekte samlingspunkt til en kop kaffe eller et brætspil foran brændeovnen.

Når I holder ferie, skal I huske at forkæle jer selv. Det har I mulighed for i sommerhusets skønne spa og sauna. Med varmen fra saunaen og de varme bobler vil I med garanti glemme hverdagens stress og jag – det er jo præcis, hvad ferien handler om!

Sommerhus med solrig terrasse, volleybane og hyggekroge

Sommerhuset finder I på en 1.200 kvadratmeter stor grund med græsplæne omkring det meste af feriehuset. I finder også en privat volleybane, når I skal have brændt noget krudt af – det er oplagt at holde en lille volleyturnering og smashe sig til sejren!

Rundt om feriehuset løber terrassen, så I altid har mulighed for at finde varmen fra solen – uanset tidspunkt på dagen. Terrassen er perfekt til et aftensmåltid i solen tilberedt på sommerhusets grill. Desuden er sommerhuset udstyret med en mindre hyggekrog på den anden side mod øst, hvor morgenkaffen kan nydes.

Ferie i Søndervig tæt indkøb og strand

Fra Nordsøvej 49 i Søndervig er I tæt på alt, I har brug for. Vesterhavet er i gåafstand og er perfekt til en dukkert om morgenen, hvis man er en af de friske. Desuden kommer hunden til at elske en lang gåtur på de kilometerlange sandstrande.

Nærmeste indkøb er at finde kun 300 meter væk i Søndervig. Her kan I handle i supermarked, og I kan udforske diverse specialforretninger. Søndervig byder derudover på adskillige caféer og restauranter, hvis I vil slippe for madlavningen og fejre, at det er ferie.

Hus info 2021

Soverum: 3  
Grundareal: 1,250 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 300 m  
Boligareal: 104 m²
Byggeår: 1992
Strand: 600 m
Husdyr: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer iW1185 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer iW1185 i kvik søg boksen på forsiden.

27. 07. 2021