Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus iW1155, Anders Juhls Vej 17, Søndervig

Er du til en ferie i rolige omgivelser, hvor der ikke er langt til den nærmeste strand? Så er dette skønne og indbydende sommerhus med mange flotte og lækre detaljer helt sikkert noget for dig! Et sommerhus der kun ligger 350 meter fra stranden, og som indbyder til afslapning, hygge og kvalitetstid med familien.

Sommerhus tæt på både strand og Søndervig centrum

På en stille stikvej med adressen Anders Juhls vej 17 ligger dette lyse og romantisk indrettet træsommerhus, der oser af ægte sommerhusstemning. Sommerhuset befinder sig blot 350 meter fra hav og strand, og det kræver også kun en kort gåtur for at komme til Søndervig centrum. Dette sommerhus indbyder derfor til lange spadsereture langs det brusende hav eller en tur ind til byen, hvor ekstra oplevelser venter.

Lyse omgivelser skaber hyggelig atmosfære

Indretningen gennem hele sommerhuset er lyst og indbydende med et yderst stilfuldt præg. I stuen er der store vinduespartier, der giver et fantastisk lysindfald. Sommerhusets hjerte er det store alrum, hvor loft til kip og brændeovnen tilsammen skaber en hyggelig atmosfære. Det er her hele familien samles og kan nyde kvalitetstid over et spil brætspil.

Sommerhuset er indrettet med to gode soveværelser samt en hems med dobbeltseng. I sommerhuset finder I også et lyst og lækkert badeværelse med opvarmet flisegulv. Og hvis en i familien spiller klaver, står der i stuen et klaver, I frit kan benytte. Derudover har sommerhuset en varmepumpe, så I kan undgå de helt store varmeregninger.

Sommerhus placeret på en ugeneret grund med to terrasser

Fra stuen er der direkte udgang til den store lukket sydvendte terrasse. Her kan I nyde jeres morgenkaffe, og senere på dagen kan I sidde godt i læ på den vestvendte, lukkede terrasse med en god bog. Ellers kan I tænde op for grillen og nyde eftermiddags- eller aftensolen.

Sommerhuset ligger yderligere på en dejlig, ugenert grund i et roligt og attraktivt ferieområde i Søndervig. Fra sommerhuset har I rig mulighed for at komme ud og opleve den vestjyske natur, idet området omkring sommerhuset indbyder til dejlige gåture.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,980 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 500 m  
Boligareal: 99 m²
Byggeår: 1981
Strand: 350 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer iW1155 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer iW1155 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022