Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus KW1380, Klevevej 41B, Lodbjerg Hede

Drømmer I om et sommerhusophold for 8 personer i det vestjyske, der er lidt ud over det sædvanlige? Så bør I tage et kig på det firestjernede wellness-sommerhus på Klevevej 41B i Lodbjerg Hede, der ligger direkte ud til en fiskesø. Her går alle drømme om et luksusophold i opfyldelse. For med dets smagfulde indretning, sauna, spa og enestående udsigt, vil I formentlig aldrig have lyst til at vende tilbage til hverdagen igen.

Smagfuld og stilren indretning i tidens ånd

Synet, der møder jer, når I træder ind ad døren på Klevevej 41B, er som taget ud af et nutidigt boligmagasin, og huset emmer af en gennemgående smagfuld æstetisk sans. Atmosfæren er lys og indbydende, og de store vinduespartier trækker øjeblikkeligt en i retningen mod udsigten over søen.
 
Alt i huset har karakter af god smag og udsøgt kvalitet. Men det er ikke kun en fryd for øjet. Også for sjælen. For pulsen falder naturligt et par slag, når I slår jer ned i de behagelige møbler og nyder det smukke vue ud over vandet og klitterne, der strækker sig langs Søndervig strand i syd og til op forbi Houvig i nord.
 
Der er plads til alle familiens medlemmer i den rummelige sofa. Og hvis I for en stund vil fjerne blikket fra udsigten, kan I i stedet nyde at sidde i den komfortable sofa med en god bog, zappe lidt tv på fladskærmen eller samle et puslespil på sofabordet.

Lækre indbydende værelser og en wellnessafdeling med sauna og spa

Sommerhuset byder på 3 gode værelser med dobbeltseng samt 1 værelse med sovesofa. Derudover har huset 2 skønne badeværelser med bruseniche og gulvvarme. I skal derfor ikke bekymre jer om kø til toilettet om morgenen. Det ene badeværelse har tilmed en wellnessafdeling med både spabad og sauna. Et indslag, der helt sikkert vil vække begejstring hos alle i familien og blive en del af jeres rutiner under opholdet.

Oplev naturen, fisk i Put and Take-søen eller slå et slag golf

Området omkring Lodbjerg Hede er kendt for sit gode stisystem, der er ideelt til både vandreture eller en rask tur på mountainbike. Her kan I opleve det lokale flora og fauna på nærmeste hold. Selvom I har vand lige uden for døren, bør I benytte jer af, at der kun er 1100 meter til den nærmeste strand, hvor I kan bade og slikke sol.
 
Er I til udendørsaktiviteter med mere krudt i, kan det også ske i umiddelbar nærhed af beliggenheden på Klevevej. Er du i stødet til at til at gå et par runder golf, kan det ske på den nærliggende golfbane. Er du omvendt mere til en omgang afslappende fiskeri, kan du smide madding ud i Put and Take-søen.
 
Som en ekstra bonus får I sammen med nøglerne til jeres sommerhus en gratis Key2Activity-adgang, der kan benyttes i Beach Bowl i Søndervig. Med dette kort kan I gratis forlyste jer med aktiviteter som bowling, minigolf og fitness under hele jeres ferieophold.

Hus info 2022

Soverum: 4  
Grundareal: 1,200 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 2900 m  
Boligareal: 120 m²
Byggeår: 2018
Strand: 1100 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer KW1380 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer KW1380 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022