Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus iW1233, Lodbergsvej 38 D1.3, Søndervig

Drømmer I om at tilbringe jeres ferie i flotte omgivelser nær smukke sandstrande og et pulserende byliv? Så er den femstjernede ferielejlighed på Lodbergsvej 38 D1.3 i Søndervig lige noget for jer. Her er der plads til 4 personer, der værdsætter moderne og eksklusiv indretning, altan med udsigt og få minutters til Vesterhavet og Søndervig Centrum. Og der står også en privat parkeringsplads til jeres rådighed under hele opholdet.

Moderne og lys indretning med eksklusive materialer

Ferielejligheden i hjertet af Søndervig fremstår lys, lækker og veludført. Man mærker tydeligt, at der er tænkt over detaljerne. De gennemgåede farver i lejligheden er monokrome, så intet fjerner fokus fra den flotte udsigt over landskabet.
 
Lejligheden på Lodbergsvej har et lækkert og rummeligt opholdsrum, der er domineret af et stort vinduesparti, som skaber et flot og naturligt lysindfald. Ens blik bliver uvægerligt draget imod udsigten. Opholdsrummet byder på et hyggeligt sofahjørne med DVD-afspiller, radio og fladskærms-tv med både danske og tyske kanaler, og hvor der er mulighed for tilslutning af egen medbragte spillekonsol.

I det flotte køkken har I masser af skabs- og bordplads til jeres kokkerier. Køkkenet er veludstyret med blandt andet opvaskemaskine, mikrobølgeovn og køleskab med frostboks. Herudover er der 2 gode værelser med henholdsvis dobbeltseng og 2 enkeltsenge samt et pænt badeværelse med bruseniche, opvarmet flisegulv, vaskemaskine og tørretumbler.

Dejlig altan med havemøbler og skøn udsigt

Fra opholdsstuen er der direkte udgang til den skønne sydvendte altan, hvor I har en fin udsigt ud over det omkringliggende område. I kan endda skimte Ringkøbing Fjord og Lodbjerg Hede. På den cirka 25m2 store altan er der naturligvis sørget for både havemøbler, liggestole, parasol og grill, så I kan nyde jeres feriedage ude i det fri til lyden af Vesterhavet i baggrunden.

Tæt på både strand og shopping- og aktivitetsmuligheder

I lejligheden på Lodbergsvej kommer I til at bo helt tæt på alt det, der gør en ferie vellykket. I kommer blandt andet til at bo med udsigt til Søndervigs Sandskulptur Festival, der hvert år trækker mange besøgende. Fra altanen har I også udsigt til aktivitetscentret Beach Bowl, hvor man for kun kr. 150,- pr. uge, kan få fri adgang til bowling, adventure golf, fitness, padel og tennis. For ikke at tale om den brede vifte af forskellige spisesteder.
 
Men ferielejligheden ligger ikke kun tæt på centrum, shoppingmuligheder, spisesteder og aktiviteter. Kun få minutters gang fra beliggenheden ligger den skønne badestrand og kilometerlange sandstrand. Uanset om I gæster ferielejligheden i sommer- eller vinterhalvåret, er Vesterhavet en ganske særlig oplevelse, som I ikke må gå glip af.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 3,623 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 450 m  
Boligareal: 89 m²
Byggeår: 2020
Strand: 300 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer iW1233 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer iW1233 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022