Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus KW1384, Risbjergvej 34, Lodbjerg Hede

For enden af en stille vej i Lodbjerg Hede finder I det charmerende firestjernede sommerhus på, der oser af moderne luksus. Sommerhuset på Risbjergvej 34 har loft til kip, sauna og spabad og står klar til at tage imod 8 ferieglade gæster.

Velholdt sommerhus med sauna, spa og brændeovn

I sommerhuset på Lodbjerg Hede er der plads til at udfri familiens feriedrømme. Og I vil øjeblikkelig føle jer hjemme i det velholdte sommerhus, der virker rummeligt og imødekommende på sine gæster. Det skyldes ikke mindst loftet til kip og de store vinduespartier, der er gennemgående i husets æstetik.
 
Det store køkkenalrum er praktisk indrettet med køkken, spisekrog og stue og virker som husets naturlige samlingspunkt. Indretningen er smagfuldt sammensat af lyse og sorte møbler, der emmer af skandinavisk minimalisme. Stuen indbyder også til afslapning med sine bløde sofaer og behagelige lænestole. Disse møbler står parat til at omfavne dig, uanset om du vil slappe af med en god bog, nappe en lur eller zappe lidt tv på fladskærmen.
 
Der er også sørget for forkælelsen i sommerhuset på Risbjergvej 34. Huset er nemlig udstyret med både spabad og sauna. De perfekte tilføjelser til ferien. Saunaen ligger i direkte forbindelse med sommerhusets ene badeværelse, hvor også spabadet befinder sig.

Ugeneret sommerhusgrund for enden af blind vej

I skal ikke frygte for at blive overrendt af naboer eller støjende trafik, hvis I vælger at feriere i sommerhuset i Lodbjerg Hede. Sommerhuset er nemlig bekvemt placeret for enden af en blind vej, således I er fuldkommen ugeneret.
 
Selve grunden er også et kapitel for sig selv og består at en stor grøn plæne, der indbyder til både leg og afslapning. Grunden er flankeret af træer og buske, der bekvemt skærmer området for den værste vind. Perfekt til de kølige sommerdage, hvor det danske vejr viser sig fra sin lunefulde side. I kan også nyde solens stråler på terrassen, der er delvist overdækket. Der er altså ingen undskyldninger for ikke at komme udendørs på de regnfulde dage.

Besøg Søndervig, Ringkøbing og Vesterhavet

Mens I opholder jer i sommerhuset, bør I ikke snyde jer selv for at opsøge lokalområderne omkring Lodbjerg Hede. Tag på udflugt til feriebyen Søndervig, hvor der findes skønne restauranter, cafeer, shoppingmuligheder samt et stort aktivitetscenter. Eller besøg den gamle købstad Ringkøbing, hvor der rig mulighed for at shoppe eller se på seværdigheder.
 
Når man holder sommerferie i Lodbjerg Hede, er det næsten obligatorisk at opleve Vesterhavet. Og med kun 1600 meter til vandet har i let adgang til daglige dukkerter og røde blæsevejrskinder

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,040 m²  
Sovepladser: 8  
Indkøb: 3050 m  
Boligareal: 100 m²
Byggeår: 2003
Strand: 1850 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer KW1384 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer KW1384 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022