Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 60298, Poul Helgesensvej 6, Blåvand

Midt i naturskønne omgivelser i Blåvand, byder det charmerende feriehus på Poul Helgesensvej 6 jer på uforstyrret afslapning. Det velindrettede feriehus har plads til 6 personer, og indeholder både sauna og spa. Skønt sommerhus med smagfuld møblering, hvor der er kræset for den personlige indretning. Sommerhuset har gode detaljer som ovenlys i stue og køkken med et smukt lysindfald, og det er dekoreret med kunst inspireret af årelange ophold i Afrika og Grønland. 

Hyggeligt interiør med god komfort, spa og sauna

I dette skønne feriehus kommer sommerhusatmosfæren rigtigt til sin ret med de skrånende lofter og behagelige møbler. Hjertet af sommerhuset er den indbydende opholds- og spisestue, hvor I kan nyde de fleste af døgnets timer sammen – hvad enten det er med lækre måltider, sjove brætspil eller en god film i skæret af den knitrende brændeovn. Mangler I en bog til ferien findes der et lille ‘bibliotek’ med danske, tyske og engelske bøger. 

I feriehusets store badeværelse venter det sprudlende spabad og den varme sauna på jer. Her kan I tilbringe mange hyggelige timer sammen. Det ekstra gæstetoilet sørger også for at lette travlheden på badeværelset om morgenen. I det ene badeværelse er der tillige pusleplads til de mindste.

På den praktiske side tilbyder dette feriehus alt hvad I  behøver for en afslappende ferie sammen. Deriblandt både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler – og den energibesparende varmepumpe holder omkostningerne for opvarmning lave. Til børnefamilierne er der også 2 højstole og en barneseng til rådighed. Gratis internet er naturligvis også en del af pakken i dette hyggelige sommerhus.

Uforstyrret ferieidyl midt i naturen, med dejlig sydvestvendt terrasse

Hvis du sætter pris på en beliggenhed med stort privatliv og hvor vildtet kommer tæt forbi, så er dette huset for dig. Huset ligger tæt på et stort fredet klitområde ved foden af ‘Heksebjerg’, hvorfra der er 360 graders panoramaudsigt over hav, plantage og hede. Her kan de skønneste solnedgange nydes.

Helt særligt ved dette feriehus er bestemt placeringen omgivet af træer og fuglesang midt i naturen. Her får I både en åben og overdækket terrasse, hvor hele familien uforstyrret kan nyde morgenkaffen eller yndlingsbogen. Terrassen er udstyret med en grill, så aftensmaden kan tilberedes og nydes i den friske luft. I kan her gøre brug af fem solvogne, en sansegynge og to hængekøjer i træernes skygge. I den store grønne have er der både gynge og sandkasse, så børnene kan boltre sig i den friske luft og få brugt en masse energi.

Med et ophold på Poul Helgesensvej 6 er I tæt på de kilometerlange sandstrande og de mange spændende restauranter og butikker i den livlige kystby Blåvand. Her får i en uovertruffen ferie på Danmarks vestligste punkt. Oplev Blåvandshuk fyr, som I aften- og nattetimerne lyser himlen op, tag en gåtur på én af de mange vandreruter i området, og oplev naturen og det rige dyreliv på tæt hånd.

Området hvori sommerhuset ligger, har været i familiens eje i hundrede år, hvorfor familien også er nævnt i den permanente udstilling på det nærliggende Tirpitz museum, som ligger i gåafstand via det fredede klit areal nær huset. Huset er holdt både røg – og husdyrfrit. og ligger tæt på et stort fredet klitområde ved foden af ‘Heksebjerg’, hvorfra der er 360 graders panoramaudsigt over hav, plantage og hede. Her kan de skønneste solnedgange nydes.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,468 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1000 m  
Boligareal: 115 m²
Byggeår: 2004
Strand: 1500 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60298 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60298 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022