Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus ii1082, Nordsøvej 265, Søndervig

Midt i Søndervigs flotte klitlandskab, omtrent 10 minutters gang fra Vesterhavet, ligger dette fine sommerhus med plads til 6 personer. Her kan du holde en skøn ferie med dine nærmeste langt væk fra hverdagens stress og jag – i et hyggeligt sommerhus, der lægger op til masser af afslapning foran brændeovnen og i feriehusets sauna. Som en ekstra bonus får I også jeres helt egen shelterplads på naturgrunden.

Sommerhus til 6 personer med hyggelig indretning, brændeovn og sauna

Velkommen på Nordsøvej 265 – en ferieadresse, der lægger op til masser af afslapning og kvalitetstid med dine nærmeste, alt sammen i naturskønne omgivelser. Med sine 6 sovepladser fordelt på 3 soveværelser er sommerhuset oplagt til en ferie med familien. Indretningen emmer af hygge med lyse farver, behagelige møbler og naturmaterialer, der straks leder tankerne hen på den klassiske sommerhusferie.

Sommerhusets hjerte er opholdsrummet, der forener køkken, spiseafdeling og stue i ét fællesrum. Loftet er åbent til kip, og store vinduer sørger for, at I både har et dejligt lysindfald og en god udsigt til det omkringliggende klitlandskab. Brændeovnen, som er placeret centralt i rummet, spreder ekstra god feriestemning på de kølige dage – og skal der skrues endnu mere op for velværen, kan I tænde op i sommerhusets sauna.

Læfyldt terrasse, egen shelterplads og god beliggenhed i Søndervig

En åben fliseterrasse løber hele vejen rundt om feriehuset, så I altid kan finde en solrig plet. Det kuperede klitlandskab skærmer terrassen af og sørger for både læ og privatliv, når I soler jer i liggestolene eller er samlet rundt om havebordet til en grillmiddag i den lune aftensol. Er I tilhængere af friluftslivet, er her også mulighed for at overnatte udenfor, eftersom der er en shelterplads på grunden – dét er alligevel ret unikt!

Der er mange grunde til, at beliggenheden på Nordsøvej 265 er rigtig god. Ud over de naturskønne og ugenerede omgivelser kommer I til at bo tæt på både hav og by. Den fantastiske sandstrand ligger cirka 10 minutters gang væk, mens Søndervigs centrum kan nås på et kvarter. Her får I med andre ord alt, hvad sommerhusferien har brug for, inden for kort rækkevidde.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,411 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 1200 m  
Boligareal: 82 m²
Byggeår: 1972
Strand: 800 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer ii1082 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer ii1082 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022