Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 60305, Hybenvej 17, Blåvand

I dette skønne sommerhus til 4 personer kan I læne jer tilbage og nyde ferien. Den gode brændeovn sørger for hyggen, og den overdækkede terrasse gør, at I kan nyde den vestjyske natur i alt slags vejr. Desuden kan de yngste gæster give den gas på sommerhusets gynge eller i sandkassen.

Nyd ferien med brændeovn og varmepumpe

I løbet af ferien vil I utvivlsomt samles foran brændeovnen, hvor I kan nyde socialt samvær, en god bog eller et sjovt brætspil. Desuden er sommerhuset udstyret med en energivenlig varmepumpe, så I kan holde varmen – uden de store omkostninger. 

Hvis vestenvinden bider, og I mest af alt har lyst til en dag under dynen, kan dette naturligvis også lade sig gøre! I feriehuset er der nemlig installeret super hurtigt fiberbredbånd og Chromecast, så I kan streame film og serier på jeres medbragte elektronik.

Skønt feriehus på ugeneret grund med overdækket terrasse

På den 1.823 kvadratmeter store grund har I de perfekte rammer for at nyde den friske luft og naturen. På sommerhusets store græsplæne er der rig mulighed for sjov og leg. Både store og små kan spille en fodboldturnering, og de yngste gæster kan lege på gyngen eller i sandkassen.

Når alt krudt er brændt af, kan I læne jer tilbage i sommerhusets liggestole på den skønne sydvendte terrasse. Desuden er den sydvendte terrasse overdækket, så I både kan finde en solstråle og kravle i ly for vind og vejr.

Hold ferien centralt i Blåvand kun 600 meter fra Vesterhavet

Med adresse på Hybenvej 17 kan I nyde ferien tæt på dejligt byliv i Blåvand, hvor der ikke er langt til skøn vestjysk natur. I kan gå en god lang tur ved stranden, som kun befinder sig 600 meter væk, eller sågar snuppe en dukkert, hvis vejret er godt. 

Nærmeste indkøb finder I kun 400 meter væk i Blåvand. Her er der både mulighed for at handle i supermarked og i diverse specialbutikker. Derudover finder I også flere caféer og restauranter, hvor I kan nyde et godt måltid mad og fejre, at I har ferie.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 1,823 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 400 m  
Boligareal: 72 m²
Byggeår: 1975
Strand: 600 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60305 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60305 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022