Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus ii1099, Sletten 14, Søndervig

Dette hyggelige sommerhus i Søndervig er det perfekte valg til den lille familie eller kæresteparret, der gerne vil holde ferie tæt på alting. Det renoverede (2021) sommerhus til 4 personer har en skøn – både strandnær og central – beliggenhed med det brusende Vesterhav kun 200 meter væk og Søndervigs hyggelige bymidte 300 meter væk. Her kan hundene også komme med på ferie.

Bo få minutters gang fra Søndervigs centrum og den skønne strand

Sletten 14 er en fænomenal ferieadresse til jer, der gerne vil have både by og hav lige uden for døren. Inden for en kort radius har I både Søndervigs centrum og den kilometerlange sandstrand, og en badetur i de blå bølger eller en osetur i Søndervigs hyggelige forretninger er kun et par minutter på gåben væk.

Det er ikke svært at se, hvorfor Søndervigs strand hører til i toppen af listen over Danmarks bedste strande, og den tilhørende ferieby inviterer både til shopping og frokostbesøg på en af de små spisesteder. Det store bowlingcenter Beach Bowl huser desuden aktiviteter for både store og små med både bowling, tennis, fitness, minigolf og segway-kørsel.

Renoveret sommerhus til 4 personer med brændeovn og lukket terrasse

Det hyggelige sommerhus har i 2021 gennemgået en renovering, og I vil hurtigt falde til i de lyse og venlige omgivelser. I det åbne køkkenalrum med stue er der lagt op til masser af samvær og afslapning med brændeovnens knitrende ild som stemningssætter.

Der bliver desuden god tid til at komme ned i gear og lade batterierne op; feriehuset er nemlig både udstyret med opvaskemaskine i køkkenet og vaskemaskine på badeværelset.

Fra stuen og det ene af feriehusets soveværelser er der udgang til en stor lukket og delvist overdækket terrasse, hvor I kan nyde de gode solskinsdage og den friske, vestjyske luft i fulde drag.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 400 m²  
Sovepladser: 4  
Indkøb: 300 m  
Boligareal: 50 m²
Byggeår: 1971
Strand: 200 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer ii1099 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer ii1099 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022