Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 60321, Bakkedraget 13, Blåvand

Til en hyggelig familieferie midt i den vestjyske natur er sommerhuset på Bakkedraget 13 oplagt. Sommerhuset ligger på en skøn beliggenhed omringet af masser af dejlig natur. Her kan 6 personer holde en dejlig ferie i rolige omgivelser – og hundene er selvfølgelig også velkomne.

Sommerhus fuld af hygge

Hygge er det sidste, I kommer til at mangle i dette dejlige sommerhus på Bakkedraget 13 i Blåvand. Feriehuset har en indretning med lyse trævægge og -lofter, skønt lysindfald og loft til kip, der tilsammen skaber en hyggelig og skøn ferieatmosfære.

Især i køkkenalrummet er hyggen i centrum. I det store rum kan hele familien samles til hyggelige feriestunder sammen. Amatørkokkene kan stå for madlavningen i køkkenet, mens andre slapper af i stuen. Efter madlavningen står opvaskemaskinen for opvasken, så I kan tilbringe endnu mere ferietid sammen. Om aftenen kan I streame film på tv’et via chromecast.

I feriehuset har I 1 badeværelse med gulvvarme og 3 soveværelser. Sommerhuset bliver opvarmet af en energivenlig varmepumpe, der holder temperaturen høj og omkostningerne lave. Feriestemningen kan I skrue i top ved at tænde op i brændeovnen i stuen.

Skøn beliggenhed midt i naturen

Feriehuset på Bakkedraget 13 har en skøn beliggenhed, hvor der er masser af natur, I kan nyde godt af. Fra sommerhusets stue kan I nyde udsigten til den skønne natur på de dage, hvor vejret ikke viser sig fra sin bedste side. Ellers kan I træde ud på den delvist overdækkede terrasse, hvor I virkelig kan komme helt tæt på naturen.

På terrassen har I både havemøbler og liggestole, som I kan finde jer godt til rette i. Læn jer tilbage og slap af til lyden af fuglefløjt, vindens susen i træerne og den absolutte feriefred. Mens I nyder ferien fra terrassen, vil jeres hunde helt sikkert elske at snuse nysgerrigt rundt på den store naturgrund.

Masser af natur i Blåvand

Vil I ud at opleve endnu mere natur, udover det sommerhuset på Bakkedraget 13 byder på, så har I mange gode muligheder for det i Blåvand. Området byder på skønne klitlandskaber og smukke sandstrande, der indbyder til mange gode gåture på ferien. Og vil I ud at bade, så er det oplagt med en tur til sydstranden i Blåvand.

Et udflugtspunkt, der virkelig er et besøg værd på jeres ferie i Blåvand, er Blåvandshuk Fyr. Det er Danmarks vestligste punkt, og går I hele vejen op i toppen af fyret, kan I opleve en helt fantastisk udsigt, der strækker sig over både Blåvand, Vesterhavet og masser af natur.

I Blåvand er der mange gode muligheder, hvor I kan klare jeres ferieindkøb. Med flere supermarkeder og specialbutikker i byen kan I helt sikkert finde det, I skal bruge til aftensmaden. Vil I slippe for selv at lave mad, kan I slå vejen forbi en af byens lækre spisesteder.

Hus info 2021

Soverum: 3  
Grundareal: 3,824 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 400 m  
Boligareal: 72 m²
Byggeår: 1972
Strand: 1700 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60321 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60321 i kvik søg boksen på forsiden.

26. 11. 2021