Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus i6828, Hjelmevej 23, Søndervig

Søger I et sommerhus tæt på lange, hvide sandstrande og hyggelige stræder, så bør I opleve feriebyen Søndervig, der ligger ud til Vesterhavet. Sommerhuset på Hjelmevej 23 kunne være et godt bud på jeres næste ferieadresse. Sommerhuset har plads til 5 personer og er ideelt til den lille familie eller kæresteparret, der ønsker et lyst og venligt feriehus tæt på både by og hav. Hunden er også hjertelig velkommen!

Klassisk og hyggeligt sommerhus med brændeovn

Sommerhuset på Hjelmevej 23 har trods sine 68 m2 meget at byde på og er godt indrettet i klassisk sommerhusstil med hvide trævægge og lofter og en dejlig brændeovn, der kan give varme og hygge på køligere dage.

Feriehuset er blevet renoveret i 2021 og har bl.a. fået nyt skønt køkken, som har alle de nødvendige faciliteter, der skal til for at lette de praktiske gøremål på ferien. Selve sommerhuset har 3 gode soverum, heraf det ene er med dobbeltseng og de andre med 3 enkeltsenge.  Der er gratis og stabilt trådløst internet til rådighed i sommerhuset samt et fladskærms-tv.

Stor plænegrund med plads til leg  

På sydøstsiden af sommerhuset finder I en delvist afskærmet terrasse med havemøbler og solvogne, hvor I kan sætte jer med en god bog og lidt koldt at drikke og suge solens stråler til jer. Om aftenen kan I tænde op i den praktiske gasgrill og tilberede en lækker middag i den lune aftensol.

Mens I holder øje med bøfferne på grillen, kan børnene lege på den 1300m2 store plænegrund, hvor der er masser af plads til solbadning, leg og boldspil ved de to fodboldmål.

Søndervig – en livlig ferieby med aktiviteter

Med en beliggenhed på Hjelmevej 23 har I kort gåafstand til det brusende Vesterhav og badebyen Søndervig, der er en livlig lille by med aktiviteter og restauranter.  

Søndervig er en skøn ferieby, der byder på mange gode oplevelser. I kan købe ind, shoppe i de hyggelige butikker eller spise en skøn middag på en af byens cafeer og restauranter. Derudover finder I også Beach Bowl aktivitetscenteret med bowling, fitness, segwayture, golfbaner og meget mere, der vil berige jer med gode minder fra jeres ferie i Søndervig.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,309 m²  
Sovepladser: 5  
Indkøb: 1100 m  
Boligareal: 68 m²
Byggeår: 1984
Strand: 950 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6828 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer i6828 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022