Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 51080, Dalen 7, Mosevrå

Dette moderne og smukke sommerhus står klar til jer! Sommerhuset har plads til 6 personer og sætter rammerne for en perfekt ferie i det vestjyske. I bliver med det samme fan af både sommerhusets indre og ydre. Og ikke mindst den ugenerede grund bliver et hit, da I kan få lov at nyde jeres ferie i fred. Yderligere har sommerhuset 2 terrasser, som sikrer, at I altid kan finde et solspot. I det omkringliggende skovområde finder I også en hængekøje, og i haven er der sandkasse og gynge til familiens mindste.   

Lyse omgivelser, gennemført indretning og en alkove

De lyse omgivelser og den gennemførte indretning byder jer straks velkommen, så snart I træder inden for døren. Sommerhuset har loft til kip og tilsammen med brændeovnen skabes der den helt rigtige sommerhusstemning. Hele familien kan samle sig i stuen, og her kan I sætte jeres yndlingsfilm på sommerhusets fladskærms-tv, mens I lytter til de knitrende lyde fra brændeovnen.
 
Stuen er i åben forbindelse med det charmerende køkken, hvor I kan samles om madlavningen. Her sørger det store vinduesparti i rummet for et dejligt lysindfald. De 6 sovepladser er fordelt på 3 soveværelser – 2 med dobbeltseng og 1 soveværelse med enkeltmandssenge – dette vil familiens teenagere være vild med.

Yderligere finder I en alkove i stuen, hvor gæster eventuelt kan overnatte, eller hvor du kan trække dig tilbage med en god bog i hånden. Sommerhuset har desuden et badeværelse med gulvvarme.

Fantastisk udendørsområde og hele 2 terrasser

Sommerhuset har 2 terrasser, som befinder sig på hver sin side af feriehuset. Det vil sige, at I både har morgen- og aftensol, og I kan derfor nyde solen hele dagen. Terrasserne er selvfølgelig udstyret med diverse havemøbler, liggestole og en grill. Desuden finder I på terrassen en parasol, så I for eksempel kan nyde frokosten udenfor i skyggen.

Ugeneret grund og afslapning i hængekøje

Sommerhuset befinder sig på adressen Dalen 7 i Mosevrå. Med denne placering får I et fantastisk sommerhus på en ugeneret grund. Sommerhusgrunden er nemlig omgivet af høje fyrretræer, og I kan derfor nyde ferien i fred og ro. I haven finder I sandkasse og gyngestativ, og i det omkringliggende skovområde er der en hængekøje. Her kan du virkelig træde et skridt tilbage fra det hele og nyde roen og idyllen af skovens fugle, der kvidrer.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,690 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 5000 m  
Boligareal: 83 m²
Byggeår: 2005
Strand: 6000 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 51080 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 51080 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 01. 2022