Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 60346, Kollemarken 45, Blåvand

Dette dejlige sommerhus er placeret på adressen Kollemarken 45 i Blåvand og har plads til 6 personer. Sommerhuset befinder sig kun 800 meter fra stranden og har både en sauna og et spabad, som I frit kan benytte. Yderligere har sommerhuset en skøn terrasse og en stor have med gynge og sandkasse, hvor børnene kan få lov at boltre sig. Desuden er alle de praktiske foranstaltninger på plads, som vaskemaskine, tørretumbler og opvaskemaskine, så I bare kan nyde jeres ferie. Har I elbil, er der her lademulighed med type-2 stik.

Dejlig indretning og loft-til-kip

Sommerhuset har en dejlig indretning med loft-til-kip, hvor I med det samme kommer i sommerhusstemning. Der er også to ovenlysvinduer i stuen, som sørger for et dejligt lysindfald. Feriehuset er løbende renoveret med nye bordplader, gulv i værelse, senge mv.
 
Stue, spisestue og køkken er i åben forbindelse, og skaber på den måde ét stort rum, hvor hele familien kan samles. I kan derfor nyde hinandens nærvær, hvad end I laver mad, spiller spil eller ser en film via sommerhusets chromecast. Desuden er der i stuen en brændeovn, som skaber den helt rigtige sommerhusatmosfære, så I kan nyde jeres aftener i sofaerne med brændeovnens knitren i baggrunden.

Læn jer tilbage i sommerhusets sauna eller spabad

Sommerhuset har et badeværelse med indbygget gulvvarme. Her finder I også både sauna og spabad, som er en kæmpe bonus ved sommerhuset. Begge bliver stensikkert et hit, når I vil lade jeres batterier op. Så læn jer tilbage og nyd varmen og ikke mindst jeres ferie. Her er der velvære for krop og sjæl. Sommerhuset har desuden en energivenlig varmepumpe, som sørger for hurtig og effektiv opvarmning af feriehuset.  

Sommerhus kun 800 meter fra stranden

Dette sommerhus befinder sig kun 800 meter fra stranden, og der er derfor ikke langt fra tanke til handling, hvis en tur i havet pludselig frister. Yderligere har sommerhuset en stor terrasse, hvor I kan nyde soldagene i liggestolene. Om aftenen kan I tænde op i grillen, og nyde duften af grill mens familiens mindste hygger sig med den tilhørende sandkasse og gyngestativ.

Fra feriehuset har I også kun små 300 meter til det levende bymiljø. Blåvand centrum byder på masser af hygge for hele familien. Her er der en lang indkøbsgade med supermarkeder, specialbutikker, cafeér og restauranter. Med et ophold i feriehuset på Kollemarken 45 får I altså et hus i rulige omgivelser, men samtidig i gå afstand til såvel by som strand.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,562 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 300 m  
Boligareal: 76 m²
Byggeår: 1985
Strand: 800 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60346 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60346 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022