Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus HH1106, Kræ Degns Vej 37, Klegod

Sommerferie er for mange forbundet med hygge- og familietid. Har I brug for en dejlig ferie, hvor I har rig mulighed for at bruge en masse timer med hinanden på stranden, så er dette hyggelige feriehus på Kræ Degns Vej 37 i Klegod et rigtig godt bud på det, da det kun kræver en kort gåtur, før du kan sidde med fødderne i sandet. Feriehuset ligger på en 2000 m2 stor og dejlig naturgrund, hvor selv de firbenede har mulighed for at boltre sig. Ydermere har I på de lidt køligere dage mulighed for at benytte feriehusets sauna. Her kan I sammen nyde varmen og dermed opnå lidt ekstra velvære.

Hyggelig indretning samt to terrasser med rig mulighed for fælles hygge

I det lille og hyggelige sommerhus med plads til 6 personer har I desuden mulighed for at tage 2 hunde med på ferien, og dermed kan hele familien være samlet.

Udover den smukke natur og klitterne byder feriehuset på Kræ Degns Vej 37 også på to terrasser; en delvist overdækket terrasse og en delvist afskærmet terrasse. Her kan I på en af de varmere sommerdage nyde en kold drink.

Feriehuset på Kræ Degns Vej 37 råder over 2 soveværelser. Det ene soveværelse er udstyret med en dobbeltseng, hvor det andet soveværelse er indrettet med 2 enkeltsenge, og ydermere er der en hems, hvor der også er 2 sovepladser. Her har især de lidt større børn god mulighed for at sove og have deres eget.

Klitter og smuk natur samt kort afstand til feriebyerne Søndervig og Hvide Sande

Skulle I på et tidspunkt få brug for at komme ud at se lidt andet end den skønne natur, har I rig mulighed for at opleve feriebyerne Søndervig, Hvide Sande og Ringkøbing. Her kan I shoppe eller nyde en god middag på en af de forskellige restauranter. Desuden kan I i Hvide Sande besøge en af Danmarks bedste badestrande.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 2,000 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 2500 m  
Boligareal: 82 m²
Byggeår: 1976
Strand: 200 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer HH1106 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer HH1106 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022