Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus 60349, Kallesmærskvej 6A, Blåvand

Dette sommerhus på ferieadressen Kallesmærskvej 6A har plads til 6 personer og befinder sig lige midt i Blåvand centrum. Sommerhuset har luft-til-vand varmepumpe og ventilationsanlæg, som både sikrer varme og en behagelig temperatur i alle sommerhusets rum. Samtidig er sommerhuset yderst smagfuldt indrettet og bygget som et helårshus efter de nye BR18-regler. Desuden er en kæmpe bonus ved sommerhuset det lækre udespa og udebruseren.  

Lyse omgivelser og brændeovn

Så snart I træder indenfor døren, bliver I budt velkommen af de lyse og lækre omgivelser. Stue og køkken er i åben forbindelse, og skaber på den måde et stort rum. For enden af stuen er et stort vinduesparti, som sørger for et godt lysindfald, og der er desuden højt til loftet med loft-til-kip. Samtidig skaber brændeovnen en hyggelig feriestemning. Her er virkelig et sommerhus, hvor der er kræset for detaljerne og en god indretningsstil.
 
Sommerhuset har hele to badeværelser, hvor begge er med gulvvarme, og i det ene finder I vaskemaskine og tørretumbler. Så der kommer i hvert fald ikke til at være kø til toilettet. Desuden er der gulvvarme i stuen. De 6 sovepladser fordeler sig på 3 værelser, hvor alle er med dobbeltsenge, så I kan få en god søvn på jeres ferie.  

Sommerhus med udespa og udebruser

Fra stuen er der direkte udgang til terrassen, hvoraf en del er overdækket, hvis nu I ønsker at nyde frokosten udenfor i skyggen. Ellers kan I læne jer tilbage i kvalitetsmøblerne og nyde det gode vejr. Udenfor finder I også en udebruser, så I kan skylle sandet af efter en dejlig strandtur. På terrassen står også en stor grill, hvor I kan tilberede et lækkert måltid.

Stor naturgrund og fredfyldt udsigt

Sommerhuset ligger desuden på en stor naturgrund, hvor børnene kan få lov at boltre sig. I haven finder I både sandkasse og gynge, som helt sikkert bliver et hit for de små. Yderligere er sommerhuset højisoleret og udstyret med en energibesparende varmepumpe.
 
Sommerhuset ligger i et fredet område med en yderst fredfyldt udsigt, hvor området er oplagt til en skøn gåtur. I Blåvand centrum er der gode spise- og shoppingmuligheder, og ikke mindst få minutter til stranden.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 811 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 100 m  
Boligareal: 110 m²
Byggeår: 2018
Strand: 1500 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60349 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60349 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022