Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus H5618, Klitsvinget 23, Klegod

Dette sommerhus er oplagt til den lille familie, som ønsker en ferie i det vestjyske. Sommerhuset har plads til 4 personer, og familiens hund er også mere end velkommen. En kæmpe bonus ved sommerhuset er, at det er indrettet med både spa og sauna, og udenfor finder I også et vildmarksbad. Sommerhuset sætter derfor de perfekte rammer om jeres ferie og indbyder til lidt ekstra luksus og afslapning.

Lyse og venlige omgivelser og Apple tv

Så snart I træder inden for døren, vil I blive budt velkommen af de lyse og venlige omgivelser. Stue og køkken er i åben forbindelse, og dette store rum er udsmykket med loft-til-kip og et stort vinduesparti, som både sørger for et godt lysindfald og ikke mindst en smuk udsigt ud over fjorden. Sammen med brændeovnen og den venlige indretning skabes der den helt perfekte sommerhusstemning.
 
Hele familien kan samles foran brændeovnen i stuen og se jeres yndlingsfilm eller serie på fladskærms-tv’ets Apple tv. Yderligere er der 2 soveværelser, hvor et er med dobbeltseng og det andet med enkeltmandssenge – dette værelse er oplagt til familiens teenagere. Desuden finder I en alkove i stuen, hvor overnattende gæster kan sove, eller du kan få lidt ro, når du skal læse i din bog.  

Ekstra luksus med spa, sauna og vildmarksbad

Sommerhuset har også et badeværelse, som selvfølgelig er udstyret med gulvvarme. Her finder I både spa og sauna, som I frit kan benytte. Efter en god dag ved stranden kan I derfor læne jer tilbage i spaen og nyde de masserende bobler eller varmen fra saunaen.
 
Desuden finder I et vildmarksbad i haven, så afslapning står højt på programmet. Mens I slapper af og får varmen i vildmarksbadet, kan I også nyde de naturskønne omgivelser – sommerhuset har nemlig en helt utrolig udsigt ud over Fjorden. Det er da ferie! 

Flere alsidige terrasser med grill og udsigt over Fjorden

Sommerhuset har flere alsidige og gode terrasser, hvor I kan nyde sommersolen. Terrasserne er også delvist overdækkede, så der er ingen undskyldninger for ikke at tage frokosten med ud i det gode vejr. Terrasserne er selvfølgelig udstyret med diverse havemøbler og en grill, så I kan stege nogle lækre bøffer, eller hvad end I har lyst til. Til sommerhuset er der desuden et redskabsrum og en carport, hvor jeres bil kan stå beskyttet.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 2,150 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 4500 m  
Boligareal: 80 m²
Byggeår: 2005
Strand: 1000 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer H5618 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer H5618 i kvik søg boksen på forsiden.

5. 07. 2022