Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus EE1161, Tingodden 399, Årgab

Drømmer i om luksus tæt på Vesterhavet? Så kan dette luksuriøse feriehus på Tingodden 399 bestemt noget for jer. Her finder I et 10-personers aktivitetssommerhus, beliggende kun 75 meter fra Vesterhavet. Sommerhuset er renoveret i 2022, og giver jer muligheden for en uforglemmelig ferie i et moderne sommerhus med udesauna, udespa og standspa samt billard, storskærm og Playstation 5 med videre.

Moderne aktivitetshus med 5 soveværelser og spabad

I det store, moderne sommerhus finder hele familien plads til en begivenhedsrig og uforglemmelig ferie.Her er der virkelig kræset for detaljerne – lækre kvalitets materialer og alt lyst og venligt.

Her er et fint aktivitetsrum med billard, Pro Elektronisk dartmaskine og Playstation 5, så der kan afholdes indtil flere spændende turneringer, hvor I kan finde familiens ultimative mester.

I det lyse og indbydende opholdsrum er der plads til hele familien, som kan hygge sig på en kold sommeraften. Her kan I tænde op i brændeovnen, mens I ser en god film. Der er desuden en energibesparende varmepumpe, som I med fordel kan benytte til opvarmningen eller til at køle feriehuset ned på de varmere sommerdage.

Sommerhuset har 2 badeværelser, begge med gulvvarme, hvoraf der på det ene findes et spabad, der indbyder til velvære og afslapning.

Efter en oplevelsesrig dag kan I trække jer tilbage til en god nats søvn. Sommerhuset har 5 rummelige soveværelser med komfortable senge. Der er 4 dobbeltsenge, mens der på det sidste værelse er 2 enkeltsenge.

Stor lukket terrasse med udesauna og spabad

En oase til afslapning venter på jer i det udendørs område ved sommerhuset. Terrassen på naturgrunden inviterer jer til at nyde solen på liggestolene, mens Vesterhavet bruser lige rundt om hjørnet. Komfortable havemøbler og grill står klar til jer, så I kan holde en hyggelig grillaften i familiens selskab.

Terrassen er lukket samt delvist overdækket og afskærmet, så I kan sidde i læ for vinden, og hundene kan gå frit rundt.

Når aftenen er ved at være omme, kan I hoppe en tur i det udendørs spabad efterfulgt af en tur i den varme sauna på terrassen.

Fantastsik beliggenhed med 75 meter til Vesterhavet

Kun få skridt væk fra sommerhuset venter den kilometerlange, hvide sandstrand i Årgab på jer. Fra sommerhuset er der blot 75 meter til stranden. Det naturskønne område er præget af et smukt klitlandskab, der indbyder til lange vandre- eller cykelture.

Udover vandsport, fiskeri og rideture byder den lille kystby Hvide Sande jer på shopping, skønne spisesteder med udsigt over slusen og havnen samt fiskeri ved slusen. Så fang selv dagens fisk og grill den på terrassen om aftenen.

Hus info 2022

Soverum: 5  
Grundareal: 1,214 m²  
Sovepladser: 10  
Indkøb: 4400 m  
Boligareal: 180 m²
Byggeår: 1987
Strand: 75 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer EE1161 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer EE1161 i kvik søg boksen på forsiden.

11. 08. 2022