Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus EE1167, Karen Brands Vej 141, Årgab

Kun 200 meter fra Vesterhavet i det populære ferieområde Årgab finder I dette indbydende sommerhus med plads til 6 personer. Det er nemt at se, at sommerhuset har gennemgået en renovering i 2021, og ud over de smagfulde og hyggelige omgivelser får I også et lækkert udeareal med både vildmarksbad og udesauna! I kan desuden tage op til 3 hunde med på ferien.

Indbydende, renoverede omgivelser med brændeovn og alkove

Ferieboligen på Karen Brands Vej 141 oser af klassisk sommerhusidyl med sit træbeklædte ydre og beliggenheden midt i det vestjyske klitlandskab. Denne stemning bliver fulgt op indenfor, hvor I bliver mødt af lyse og indbydende omgivelser, der har gennemgået en renovering i 2021. Loftet er åbent til kip, og synlige træbjælker tilfører ekstra charme – sammen med brændeovnen, som hele året rundt sørger for god varme og en hyggelig atmosfære på jeres ferie.

Sommerhusets hjerte er det åbne opholdsrum, hvor køkken, spiseafdeling og stue er slået sammen til ét stort fællesrum. Der er lagt op til masser af hyggelige stunder med fælles madlavning, gode måltider og afslapning i sofahjørnet til lyden af brændeovnens knitrende ild. Alkoven er det perfekte spot til en middagslur eller en stille læse-session med en god bog.

Lækkert uderum – stor terrasse, velholdt have, vildmarksbad og udesauna

Et af sommerhusets absolutte forcer er det lækre udendørsareal. Fra opholdsrummet kommer I ud på den store træterrasse, som både har en overdækket og åben del – perfekt i al slags vejr. Der er også lagt op til ekstra wellness med vildmarksbad og udesaune. Der er altså masser af mulighed for at lade batterierne op på ferien og vende hjem med fornyet energi.

Både børnene og hundene vil elske den velholdte have, der lægger op til mange timers leg. Der står også et gyngestativ parat til at underholde de yngste feriegæster, mens I nyder en kold drink i loungemøblerne eller tilbereder aftenens feriemiddag på grillen.

Bo kun 200 meter fra stranden i Årgab og tæt på Hvide Sande

Med ferieadresse på Karen Brands Vej 141 får I en skøn beliggenhed, der kan lidt af hvert. I kommer til at bo kun fem minutters gang fra den nærmeste strandopgang i Årgab, så Vesterhavets brusen kan høres fra terrassen.

Den charmerende havneby Hvide Sande befinder sig få minutters kørsel nord for feriehuset. Har I cykler med på ferien, går der en fin cykelsti hele vejen ind til centrum, hvor I kan klare dagens indkøb eller gå på udkig i de spændende forretninger på havnen.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,258 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 2300 m  
Boligareal: 78 m²
Byggeår: 1985
Strand: 200 m
Hunde: Ja, max 3Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer EE1167 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer EE1167 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022