Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: LørdagHus ii1137, Nordsøvej 95b, Søndervig

Dette sommerhus, der er beliggende på Nordsøvej 95b i Søndervig, står og venter på jer. Sommerhuset har plads til i alt 6 personer, og familiens 2 hunde er også mere end velkommne. Desuden er sommerhuset indrettet i en idyllisk stil, og sammen med brændeovnen skaber det den helt rigtige ferieatmosfære. Yderligere har I med dette sommerhus hverken langt til strand eller indkøb.

Ferie, afslapning og hygge foran brændeovnen

Sommerhuset på Nordsøvej 95b er indbegrebet af ferie, afslapning og hygge. Så snart døren åbnes, og I træder indenfor, mærker I straks hyggen. De store vinduespartier i stuen sørger for et godt lysindfald og en dejlig udsigt til haven. Køkkenet er i forbindelse med stuen, så hele familien kan stadig nyde hinandens samvær, selvom én slapper af i sofaen, mens en anden forbereder aftensmaden.
 
I stuen er der desuden skruet ekstra op for hyggen, da en brændeovn er placeret i midten. Her kan familien samles og få varmen efter en god dag. Ellers kan I finde brætspillene frem eller tænde for en film på fladskærms-tv’et.

3 soveværelser og badeværelse med gulvvarme

De 6 sovepladser er fordelt på 3 soveværelser – 1 soveværelse med dobbeltseng og 2 soveværelser med enkeltmandssenge, som er oplagt til teenagerne. I det lyse og hvide badeværelse er der god plads, og så er der desuden gulvvarme, så I ikke kommer til at fryse jeres fødder.  

Dejlig have og terrasseområde

Til sommerhuset er der en dejlig have, hvor børnene kan få lov til at boltre sig. Mens børnene leger i græsset, kan de voksne få lov til at slappe af på terrassen. Her finder I både diverse havemøbler, og ikke mindst en grill, så I kan få det fulde ud af sommeraftenerne.

Kun 500 meter til stranden

Området Søndervig er kendt for den lækre sandstrand, som I har mindre end 500 meter til. Det kræver kun en kort gåtur, og så ligger I allerede ved strandkanten. Desuden har I også kun 500 meter til indkøb – så nemmere bliver det ikke. I kan både nå sandstranden og indkøbsmuligheder uden at tænde motoren, og det er skønt!

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 650 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 500 m  
Boligareal: 65 m²
Byggeår: 1996
Strand: 500 m
Hunde: Ja, max 2Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer ii1137 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer ii1137 i kvik søg boksen på forsiden.

16. 08. 2022