Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: FredagHus 50111, Engesøvej 6, Vejers Strand

Blot 1 kilometer fra det fantastiske Vesterhav og de smukke sandstrande ligger dette dejlige sommerhus på Engesøvej 6 i Vejers Strand. Det nyrenoverede (2021) sommerhus byder op til 6 personer indenfor til en skøn ferie, hvor der er masser af afslapning i spabad og sauna på programmet. Hvis I har en hund, er den også velkommen i feriehuset.

Hyggelig indretning med spabad og sauna

I vil straks føle jer hjemme i sommerhuset på Engesøvej 6 i Vejers Strand, når I først træder indenfor. Her bliver I mødt af hyggelig indretning med gode, komfortable møbler, som I kan finde jer til rette i på jeres ferie.

I sommerhuset er der rig mulighed for, at I kan slappe fuldstændig af og komme helt ned i gear. På sommerhusets badeværelse (med gulvvarme) finder I et lækkert spabad, som I kan sætte jer godt til rette i og nyde en afslappende stund i det varme, boblende vand. Efterfølgende kan I fuldende jeres wellness-stund ved at sætte jer ind i saunaen, som I også har adgang til fra badeværelset.

Det store samlingspunkt på jeres ferie vil uden tvivl være sommerhusets alrum, hvor køkkenet ligger i åben forbindelse med stue og spiseplads. I alrummet kan I nyde hinandens selskab, når I laver mad, spiser, spiller spil eller ser film i tv’et. Brændeovnen i alrummet sætter prikken over i’et for den hyggelige feriestemning med sin knitren og varme.

Udover brændeovnen er der også en varmepumpe i sommerhuset, der sørger for, at I altid har gode temperaturer i feriehuset. Desuden har I også gode praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, som I kan få glæde af på ferien.

Skøn terrasse og have

Fra alrummet i sommerhuset kan I træde ud på den skønne terrasse. Terrassen er delvist afskærmet og overdækket, så I har mulighed for både at sidde i ly og læ, når I er på terrassen. Desuden har I både havemøbler og liggestole til rådighed på terrassen, så I kan sætte jer til rette på en god plads i solen.

Når I sidder på terrassen, kan I kigge ud i haven og på den smukke natur. Børnene vil uden tvivl elske at lege i haven, og har I hund med, vil den sikkert også være vild med at snuse rundt. Efter en dejlig dag i det fri kan I tænde op i grillen på terrassen og afslutte dagen med en lækker grillmiddag.

Ferie i Vejers Strand

Fra sommerhuset har I kun 1 kilometer til Vesterhavets blå bølger og de smukke, brede sandstrande. Det vil ikke tage jer lang tid at nå dertil, hvor I kan bade i havet eller gå en lang, frisk tur langs stranden.

Der er også andre spændende oplevelser i vente for hele familien, når I holder ferie i Vejers Strand. Heriblandt er der Blåvandshuk Fyr, som er det vestligste punkt i Danmark. I fyret er der 170 trappetrin op til fyrets top, hvorfra I kan opleve en helt fantastisk udsigt.

Jeres indkøb på ferien kan I klare i Vejers Strand, hvor der er to købmandsbutikker. Ellers kan I også køre til Oksbøl, der ikke ligger langt fra Vejers Strand, hvor I finder flere forskellige dagligvarebutikker.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 2,032 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 600 m  
Boligareal: 90 m²
Byggeår: 1990
Strand: 1000 m
Hunde: Ja, max 1Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 50111 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 50111 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022