Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Hus 60160, Blåvandvej 14A, hus 5, Blåvand

Kan I lide at bo centralt blot et stenkast væk fra Blåvands dejlige og charmerende byliv, så vil dette klassiske rækkehus lige være noget for jer. Feriehuset er udstyret med 6 sovepladser, en aflukket terrasse, en spa og sauna, samt en dejlig lys og rummelig stue med hyggelige skrå vægge. Feriehusets placering er ikke blot at foretrække hvis man nyder byens charme, men med en afstand på kun 1000 meter kan man nyde Vesterhavet og det skønne klitlandskab.

Centralt og rummeligt – med Vesterhavs hygge og wellness

Sommerhusets er indrettet på en sådan måde, at man nemt kan nyde dens dejlige rum. Med 2 soveværelser, køkken alrum, stort badeværelse og en dejlig stor stue, er der plads nok til en lille familie, og med en energibesparende og moderne varmepumpe, er opvarmningen en smal sag.

Elsker I at kokkerere, er køkkenet både rummelig og praktisk, til at kunne gå på opdagelse i den kulinariske verden. Vil man hellere hygge sig foran fjernsynet med en god film, kan man med nemhed slynge sig i den dejlige sofa, der er både rummelig og komfortabel. Med egen spa og sauna har man virkelig mulighed for at kunne slappe af og finde roen.

Sommerhuset tilbyder både vaske og tørremuligheder, hvilket gør det til en smal sag at nyde den jyske natur som byder på både kronvildt og råvildt.

Byliv og smuk natur

Skinner solen, kan man nyde den på en aflukket terrasse, hvor man kan sidde uforstyrret ved det dejlige terrassebord, og skinner solen lidt for meget, kan man slå den praktiske parasol op imens man griller.

Har man mere lyst til en softice, behøves man ikke bevæge sig særligt langt væk fra det skønne feriehus, og heller ej, hvis man gerne vil besøge byens bager som ligger næsten lige ved siden af.

Er motion det man ønsker, efter at have nydt byens herligheder, kan man leje et par cykler tæt på sommerhuset, eller benytte byens fitnesscenter på den anden side af vejen. Vil man bare gerne nyde byen og dens liv, er der rigelig med shoppings muligheder lige om hjørnet, samt restauranter og andre spisesteder.

Generelt set, er dette det perfekte sommerhus til jer der gerne vil nyde byens tommerum, samt naturens skønhed.

Hus info 2022

Soverum: 2  
Grundareal: 150 m²  
Sovepladser: 6  
Indkøb: 50 m  
Boligareal: 96 m²
Byggeår: 2007
Strand: 1000 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60160 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60160 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022