Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus 60369, Fyrvej 26 hus 12, Blåvand

I dette skønne feriehus får I en ferie, I sent vil glemme. Sommerhuset har sengepladser til 5 personer, og derfor er der plads til hele familien. Med kun 500 meter til det brusende Vesterhav er stranden ikke lang væk, hvilket også gælder for centrum af Blåvand. I centret finder I en legeplads til børnene samt vaskemaskine og tørretumbler, så I kan vaske tøj på ferien.

Hygge ved brændeovnen og sol hele dagen

Sommerhuset byder både på et praktisk og funktionelt køkken, hvor I kan tilberede jeres livretter, og med adgang til en rummelig stue kan I virkelig nyde den dejlige brændeovn i de sene aftentimer. Derudover er de 5 sengepladser, der er fordelt på 3 soveværelser, hvor I kan sove trygt og godt efter en lang dags aktiviteter.

Vil I hellere dase på sofaen med en god bog eller med en film, er der gratis internet i feriehuset, så I kan streame jeres yndlingsfilm og -serier. Vil I derimod hellere nyde lidt radio, er der også mulighed for det, eventuelt imens I spiller et hyggeligt brætspil.

Sydvendt terrasse med solvogne

Med den sydvendte terrasse kan I nyde solens stråler hele dagen, og får I lyst til at slikke sol, kan I benytte feriehusets solvogne. Vil I hellere sidde under parasollen ved terrassebordet og nyde en god frokost, er dette så sandelig også muligt. Terrassen er delvist lukket af, så I har mulighed for at komme jeres naboer ved og derigennem skabe nye bekendtskaber.

Den vestjyske natur og Blåvands bymidte

Selvom feriehuset er hyggeligt, må I ikke gå glip af den smukke natur, der ligger lige uden for døren. Med en rask gåtur er I hurtigt nede ved stranden, hvor I har rig mulighed for at samle rav og se på de smukke og levende bølger, der kan forekomme. Går I blot en tur rundt i sommerhusområdet, vil I kunne støde ind i både kronvildt og råvildt, som bor iblandt gæsterne her ved Blåvand.

Vil I hellere hygge jer nede i Blåvand centrum, kan I med lethed dette. Byen tilbyder charme og variation i forhold til hvilket humør, I er i. Her kan I både shoppe, gå på restaurant eller more jer blandt venner på byens Biergarten, der tilbyder både dans og musik.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 200 m²  
Sovepladser: 5  
Indkøb: 400 m  
Boligareal: 65 m²
Byggeår: 1984
Strand: 500 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60369 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 60369 i kvik søg boksen på forsiden.

17. 08. 2022