Esmark Feriehusudlejning
+45 69 15 96 11
post@esmark.dk
esmark.dk
esmark.de

Skiftedag: SøndagHus 50114, Peders Vej 5, Vejers Strand

Sommerhuset på Peders Vej 5 i Vejers er et hyggeligt et af slagsen, og her vil op til 5 personer kunne holde en skøn og hyggelig ferie i det vestjyske. Udover de hyggelige rammer, som feriehuset byder på, så er det også beliggende kun 800 meter fra stranden og Vesterhavet.

Lys og hyggelig indretning med brændeovn

I sommerhuset på Peders Vej 5 vil I straks blive mødt af den lyse og hyggelige indretning, som danner rammerne for jeres ferie – her vil I virkelig føle jer hjemme.

Sommerhusets alrum bliver jeres store samlingspunkt på ferien, hvor I kan tilbringe mange hyggelige stunder sammen. Om I sidder i sofaerne, ved spisebordet eller laver mad i køkkenet, kan I nyde hinandens selskab. I hjørnet står der en brændeovn, der fuldender den hyggelige feriestemning og spreder dejlig varme.

Udover brændeovnen er sommerhuset også udstyret med energivenlig varmepumpe, så I altid kan have et godt indeklima i feriehuset. Derudover er der også gode praktiske faciliteter i form af opvaskemaskine og vaskemaskine, der hjælper jer med praktisk husarbejde på ferien.

På sommerhusets 80 kvadratmeter er der 3 soveværelser, der er indrettet med henholdsvis en dobbeltseng, en enkeltseng og en etageseng. Derudover er der 1 badeværelse i sommerhuset, som endda er udstyret med gulvvarme, så I ikke skal fryse tæerne fra morgenstunden.

Skøn terrasse og god beliggenhed kun 800 meter fra stranden

Udendørs byder sommerhuset på en skøn terrasse, der er delvist overdækket og afskærmet. Her står der havemøbler, liggestole og en grill klar til jer, så I har alt, hvad I har brug for til en dejlig dag i solen. Skulle der falde et par regndråber, eller skulle I få brug for at sidde lidt i skygge, kan I sætte jer under den overdækkede del af terrassen.

Sommerhuset har en god beliggenhed, hvorfra I kun har 800 meter til stranden og det smukke Vesterhav, som er værd at besøge, både når I trænger til en frisk gåtur eller en dukkert i vandet. Desuden er sommerhuset beliggende kun 600 meter fra jeres nærmeste indkøbsmulighed.

Ferieoplevelser i Vejers Strand

Vejers Strand er et skønt ferieområde, der byder på noget for enhver. Her er masser af skøn natur, som I kan tage ud at opleve ad områdets vandre- og cykelstier. I kan også tage en tur til blandt andet Blåvandshuk Fyr, hvor I kan opleve en helt fantastisk udsigt fra toppen af fyrtårnet.

Hus info 2022

Soverum: 3  
Grundareal: 1,928 m²  
Sovepladser: 5  
Indkøb: 600 m  
Boligareal: 80 m²
Byggeår: 1979
Strand: 800 m
Hunde: NejBestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 50114 i kvik søg boksen på forsiden.
 

Bestil huset nu på www.esmark.dk. Indtast husnummer 50114 i kvik søg boksen på forsiden.

6. 07. 2022